Robo- Gicu

Băi anteniştilor! Prieteni, fraţilor, breeeeeee! Ho! Nu ştiu cine e băiatul ăsta nou care citeşte ştirile la Antena 3, dar cred că o să-mi datoreze un televizor. Pentru că ori de câte ori îl aud îmi vine să mă pun cu ciocanul pe televizor. Cu drujba! Cu grenada! Cu molotoava!

Să vă lămuresc. De ceva vreme, voice-overul de pe tot ce-i beta la buletinele de ştiri ale A3 e făcut de un băiat.  Nu ştiu cine e, nu mă interesează, îi doresc sănătate şi succes în întrecere. Chestia e că băiatul ăsta reuşeşte să mă calce pe nervi fără să-i văd moaca.  Asta pentru că citeşte ştirile cu aceeaşi intonaţie. Cu aceeaşi intonaţie ca roboţeii din desenele animate produse de Animafilm înainte de ’89. O dată merge. Zici că-i nasol şi gata. A doua oara se lasă cu sughiţ. A treia oară deja e treabă de psihiatru. Dar când zi de zi, la toate buletinele de ştiri auzi turuitul ăla de robo-Gicu, începe să te ia cu mâncărime la ciocan, la drujbă, la alte alea. La început o rezolvi din telecomandă, că pentru aia s-a inventat. Dar după o vreme simţi nevoia să auzi zgomotul de ciocan care sparge ceva. Şi e nou. Televizorul. Parcă nu l-aş sparge. Mă mai descurc o vreme cu telecomanda. O fi bine aşa?

3 thoughts on “Robo- Gicu”

  1. De ce, Rabi, sa distrugi bunatate de televizor – n-ai vazut reclama imbecila cu ‘televizorul este cea mai mare distractie’ ? 😀
    Fa si tu un pustiu de bine – scoate-l in strada, l-o infia vreun iubitor de manele sau de telenovele … lasat cu ochii-n soare de ba’SECU !
    Cu ocazia asta te pui bine si cu superiorul ierarhic al PF Daniel – pret de multe stuchituri in freza d’aici-nainte ! 😀

  2. Pe robo-Gicu cred că-l știu. Nu cred că e nou fiindcă e unu care citește fără nici o inflexiune de mult timp, parcă e Sam din xp. După o vreme o să înceapă să nu mai deranjeze la ureche.

  3. E si pe Antena 1 – tot la stiri. Ma enerveaza si pe mine de multa vreme. Folosesc telecomanda. E enervant, mi se pare si putin homo la voce – parerea mea – are pile!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.