Cine mă enervează azi

Cesar Millan. Adică botoxatul ăla care face pe dresorul de câini într-un serial tâmpit care pare să nu se mai termine, pe National Geographic. În primul rând mă enervează faţa lui, care cere pumni, palme, coate, genunchi, chei franceze, rândea şi glasspapier. Mă rupe la nervi rânjetul lui tembel. Pe urmă e vocea, care trece prin ureche ca şmirghelul pe gipscarton. Şi, în fine, mă enervează emisiunea. Ok, am priceput. O emisiune, hai două, fie trei, dar ajunge.

Ştiu că acum reality ( sanchi) show-ul e noua lambadă în televiziunile americane de ştiinţă, dar e prea mult. Pe Discovery mi s-a acrit de mecanici de motociclete obezi, pitici cu personalitate şi tot felul de agarici care aruncă în aer chiuvete. Pe History (nu cel de la Viasat, ci cel  americănesc) marea ştiinţă e reprezentată de un reality show cu camionagii, de şmenurile unei familii de hipopotami care conduc o casă de amanet, de nişte tăietori de lemne care nu ştiu ce mama dracului mai fac şi ăia. Şi astea cică sunt televiziuni de ştiinţă. La toate rahaturile astea se adaugă şi cerepalme ăsta, dresorul.

Care e de fapt rostul poveştii ăsteia? În afară de faptul că mă scoate din sărite faţa dobitocului ( şi mă refer la dresori, nu la căţei) nu văd. Să devenim toţi dresori amatori? Ete, lula. Să ne convingem că americanii sunt toţi supraponderali? Ştiam, merci. Mai e o chestie. Pe bune, dar pe bune… cine ar trebui să înghită vrăjeala aia cu dresoru’ care se uită pe cant la căţel, iar căţelul devine brusc cuminte, dresat, educat şi erudit? Da’ pe bune, cam câte duble se trag până-i ies “spontaneităţile” lu’ botoxatu’? Cam câte amprente dentare are pe membre de la spontaneitate? Şi ce pizda mă-sii legătură e între NG şi câinii unor grăsani din mahalalele Americii?

11 thoughts on “Cine mă enervează azi”

 1. Eu ma uita sa la ciinele meu nebun de 3 luni. Si el nimic, tot diliu. Sa fie din cauza ca nu-s botoxat? Si na bomboana pe coliva, pe Animal Planet e o emisiune identica cu… pisici. Si fata aluia merita calcata cu tancul. :))

 2. Cum ii zice Millan ?,l-am vazut cu un buldog francez ca al meu ,m-am tavalit de ris ,buldogul se uita la Cezarica ca curca in lemne ,tipic pentru el cind nu intelege ce vrea chelemecul din fata lui ,este al doilea buldog ,primul 12 ani asta proaspat 3 ani ,nu ii faci sa execute ce vrea cineva nici mort . In rest mitoase a OTV sa ne fereasca dumnezeu !!!

 3. Eu am o potaie în bătătură şi mă uit cu interes la emisiunile lui Cesar, atunci când se întâmplă să nimeresc peste ele.
  Să ştii că am încercat să aplic trucurile tipului, şi unele chiar funcţionează. Nu numai la fiara mea (un bichon), dar şi la maidanezii din parcul unde mă aleargă dimineaţa (bichonul, nu maidanezii).
  Aşa că, de data asta, jucăm în echipe diferite.
  Celelalte rahaturi pe care le pomeneşti mă enervau şi pe mine. Acum mă lasă rece, pentru că nu-mi mai pierd timpul cu ele.

 4. Acum, vorbind despre dansu’ , chiar ai pus sare acolo unde ma doare. Eu de aproape douajdeani ma straduiesc sa fac cainele sa nu mai latre, atunci cand nu e cazul, dar fara niciun rezultat. Mint. Doar cand injur , da roade.Cat despre domnul dresor…numai cuvinte naspa desi as fi interesat sa vad animalute mai tampitele decat ale mele. Asa ca evit sa-l vad si nu am nicio pierdere.

 5. Ala e un serial bun pentru ca multe din chestiile pe care le repeta Cesar Millan in legatura cu cainii se aplica excelent si la lucrul cu oamenii. Mai exact, cum te impui unui caine, cum il domini, etc. Cel putin la roamni mi se pare ca merg toate chestiile alea. Poate si la caini, nu stiu. In plus omul este (pare?) profesionist, iar eu traind in Romania am invatat sa apreciez orice profesionist, indiferent de domeniu.

 6. Textul e misto, bine scris, doza de rautate e OK, dar… n-ai dreptate!
  Millan o fi antipatic (bine, ESTE antipatic) dar ce spune e corect. N-are rost sa arate si cind il capseaza javrele la cur, ca emisiunea e ca sa-si creasca cota (si onorariile)
  Dar ceea ce conteaza este ca ce spune e corect. 🙂

  1. Pai daca vrea sa-si creasca audienta – metoda cea mai buna este sa se mai lase muscat, din cind in cind, de cur ! 😀
   Si, of course, s-o si arate !

 7. Hahaha, esti mortal, m-am tavalit de ras =)
  Dar acuma serios, eu am aplicat sfaturile lui si pe bune ca functioneaza!!!
  Nu-mi vine sa cred cat de bine ma inteleg acum cu cainetul, zau!
  Acuma, cred ca depinde mult si de personalitatea omului, insa chiar nu cred ca trag prea multe duble

 8. Amprente dentare are, eu l-am vazut muscat de vreo 2 ori (din sa zic 20 de episoade – de, imi plac cainii…). Cat priveste uitatul pe cant, la oameni functioneaza, si nu sunt 100% sigura ca sunt mai inteligenti.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.