Google ştie

Într-o vreme mă călcau pe ficat răhăţelurile alea de anunţuri publicitare din Gmail. Faza e depăşită. Acum fiecare mail deschis vine la pachet cu câteva prostioare din  astea. Cred că cineva de la Google dă cu cristalinu’ prin mailurile mele şi se gândeşte ce anunţ tâmpit să îmi livreze.

Acum ceva vreme un amic îmi comunica, în titlul mail-ului, că: democraţia a murit. Săritor, Gugălu’ mi-a oferit două adrese ale unor antrepenori de pompe funebre şi una a unui local care organizează parastasuri. Bun -mi-am zis. Dacă a mierlit duduia să-i halim coliva, să-i facem parastas, să o încălţăm în pantofi de lac. Dacă aveau umor şi minte îmi recomandau blogul amicului Groparu.

Altă dată îmi trimite cineva un mail în care în mod repetat mi se repeta că România e singura ţară din UE în care aşa şi pe dincolo. Hop şi gugălu’ să mă cupleze pe site-uri pentru “băieţi şi fete singuri”.

Azi şi mai fain. Sunt invitat să învăţ germana cu tupeu. Adică deja în dialect. Că germana din Bavaria nu-i tot aia cu cea din Elveţia. Şi nici aia din Berlin cu cea din Viena. Iar la rumânaşi e musai să fie cu tupeu. Probabil cu mult “bruder” şi referiri la “Ausprägung” -ul personal. Dar mai ales am aflat ce uşor e să “vorbeşti fluent & scri corect în limba germană“.  Poate măcar în germană, că româna o făcurăm praf. Acum, pe bune, Igaş s-a apucat de germană pe net?

5 thoughts on “Google ştie”

  1. Ne ,ne ,ne ce patesti matale este parfum ,am nu am treaba eu gasesc mail-ul plin ,peste limba germana care vine singura ,il umple un prieten din tinerete coleg de facultate zilnic cu articole din presa de te miri ce ,politica ,stirpirea gindacilor de bucatarie ,sex ,dumnezeu .Nu l-am vazut de 15 ani pe amic ,intr-un tirziu l-am sunat la telefon si l-am intrebat ce are cu mine ,ma pus sa sterg mail-ul ,a doua zi era plin iar si istoria asta se repeta de 2 ani ….Dracul stie de ce ,,,Anul asta am avut intilnire de 40 de ani de la terminarea facultatii nu am reusit sa ma lamureasca ce are cu mine ….In rest ne avem bine ….

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.