O veste minunată! O, ce veste minunată!

Subtilul gânditor, marele erudit şi fenomenalul zdruncinat Lorin Ioan Fortună transmite, pe site-ul personal acest comunicat fenomenal, care nu poate decât sa ne bucure pe toţi. Găsiţi comunicatul integral, împreună cu alte minunate fructe ale gândirii ( îi putem spune şi astfel) domnului Fortună, pe site-ul acestuia, rubrica de corespondenţă, sub-rubrica înştiinţări. Flacăraaa violeeeet, flacăra violeeet/ loveşte ezoteric şi concret/ extrem de astral/ în curul dorsal. Deci comunicatul:

Facem cunoscut faptul ca, la Timisoara, in cadrul actiunii de protest zilnic impotriva dictaturii basesciste-bociste, care se desfasoara pana in data de 22 decembrie 2011, in Piata Victoriei, intre orele 13-15, in data: 4 decembrie 2011 au fost arse, in public, portretele dictatorilor Traian Basescu, respectiv Emil Boc, dupa ce au fost judecati civic si considerati a fi vinovati de uzurparea suveranitatii Poporului Roman, precum si de instaurarea unei politici de guvernare neconstitutionala, cu efect de genocid asupra unor categorii populationale ale Romaniei, precum si de dezintegrare statala a tarii, si s-a considerat ca, pentru vinovatia lor, intr-un stat de drept (cum ar trebui sa fie Romania, dar nu este) ar fi condamnati la pedeapsa cu moartea. Dupa desfasurarea actiunii mentionate anterior, Lorin Ioan Fortuna, in calitate de combatant ezoteric de elita al Civilizatiei Virtuale Goriliene Principale Loialiste (bastinasa si proprietara a Planetei Eminesciana – fosta Tera, in a carei Lume Planetara Fizica existam), a blestemat ezoteric, in public, in mod direct, in acelasi loc, cele 2 persoane (ale caror portrete au fost arse), cu blestemul ezoteric fara sfarsit temporal, la nivelul maxim posibil la care avea acces ca urmare a rangului ezoteric, precum si a distinctiilor ezoterice care i-au fost conferite, in calitate de combatant ezoteric de elita, de catre Ierarhiile abilitate ezoteric, in acest scop.

11 thoughts on “O veste minunată! O, ce veste minunată!”

 1. nu ma prea pricep la chestiile astea ezoterice, desi i-am citit si pe guenon si pe lovinescu de mi-au lasat franjuri pe creier, chiar si pe matila ghica, desi nu e chiar aceslasi lucru. De aceea intreb, poate o fi vreun cunoscator: reiese de undeva exact cam in cat timp crapa dupa blestemul asta? putem face ceva in sensul asta… sa dansam goi la miezu noptii, ceva, o orgie, nujtu o tantra, o mantra… sa mi se spuna cum sa adaug aura mea la succesul misiunii si, mai ales, la urgentarea ei? CA NU MAI POOOOOT!

 2. Adevarul este ca desii nebun de legat Dl.Lorin Fortuna,nu este prost.Pana si el observa cine e Basescu &Co.Sa-i dea D-zeu sanatate si un psihiatru bun.An nou fericit.

 3. Am avut ocazia sa-l cunosc pe Lorin Fortuna dupa Revolutie,prin ’91-’92.Parea un om normal la mansarda.Dupa ce ti-am citit postul am cautat un pic pe teava una-alta despre ce-a mai facut de atunci.Zici ca-i alt om,zau!Pacat ca-i nu-i spune nimeni ca medicatia mai si ajuta in timpurile noastre.Pacat de el…

 4. 😦 Stii ce-i trist …?! Ca omul mi-a fost profesor de informatica la facultate , in ’89 si chiar era o capacitate in domeniu ! (bineinteles la tehnica de-atunci).

 5. Cumva on topic – ultimii ciudati pe care-i ascult: http://www.youtube.com/watch?v=Zs8-yimYNCI&feature=related
  Pentru cei fara sonor, doar versurile:
  Why are you laughing?
  Were all gonna die
  tomorrow in agony we will all lie
  Why are you laughing?
  why so amused?
  Tomorrow senility will you confuse?
  Why are you laughing?
  why so self assured?
  Tomorrow death and disease you’ll endure
  Why are you laughing to that happy music?
  Only fools and idiots are optimistic
  This isn’t a film with a happy end
  only death and disease await us at the end
  So why are you laughing?

 6. Bă, spuneţi ce vreţi, Gorilienii are oo şi a nimerit-o cu asta. N-or fi cu toate acasă, dar trebuie să îi aprob: hăhăicii ăştia necesită pârnăică. A trecut prea puţină vreme de când s-a constatat prezenţa lunetiştilor la Timişoara, cu ocazia mitingului anti-PDL din 7 octombrie, unde protestatarii au fost omeniţi cu amenzi şi înjurături pe motiv că n-aveau aprobare. De parcă ar trebui să-ţi ceri voie!

 7. La Multi Ani, Rabi si multa sanatate tie si familiei!(…si sa speram ca anul care care vine nu e si ultimul,cum ne tot ameninta oculta mondiala si bubulii,mama lor de reptilieni!)

 8. De unde rezulta ca nici macar nu e necesar sa fii cu toate acasa, pentru a constata ceea ce e limpede ca lumina zilei: basescu e dictator, constitutia e litera moarta, Romania e in pericol grav de dezintegrare.

  Omul cu niste stoluri usor supranumerare si o idee mai agitate le vede pe toate astea si face ce-l taie pe el capul ca sa le indrepte. Institutiile pe care le platim pentru asta au ochii, urechile, gura, mainile si picioarele legate.

  Daca asta nu e curat blestem, nici eu nu mai stiu care!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.