Seara, dacă vezi unu’ beat…

on

|

views

and

comments

… treci pe cealaltă parte a străzii- îmi spunea bunica. Ar fi putut, la fel de bine, să îmi spună: schimbi postul! Eu nu l-am schimbat. Am stat să văd cât timp liber are bagabontul instalat la Cotroceni ca păduchii laţi în pădurea de floci. Şi am constatat că are timp liber căcălău. Un ceas întreg a râgâit în maniera deja binecunoscută, în direct, pe telefon. Că obiceiurile vechi nu pier, aşa că machitorul a mai dat un telefon la Realitatea să se bage în seamă. O să auziţi, în zilele următoare, comentate şi răs-comentate aberaţiile revărsate cu tupeul turat la maximum de primul şpăgar al patriei. Aşa că nu-mi mai pierd timpul cu asta. E simplu şi limpede: derbedeul ăsta beleşte tot, tot, tot. Nici pământul ars nu-l lasă în urmă. Nu mi-am imaginat că poate exista atâta ticăloşie, câtă zace  în ăsta. Nu mi-am închipuit că cineva îşi poate nenoroci cu bună-ştiinţă poporul, doar să-i iasă lui suma cu multe zerouri. Doar în întunecatul fanariotism am mai văzut ticăloşi care să îşi vâre poporul la jug, sărăcindu-l şi jupuindu-l pentru a pricopsi toată scursura de venetici.

În fine, despre asta s-a vorbit şi s-a mai vorbit. Chestia mişto era alta. Băsexu s-a vârât în direct la Realitatea nu doar pentru a-l porcăi pe Arafat. Mai era ceva. Semnalul. Semnalul că, de acum, Realitatea e televiziune gigea, cu viză de la Cotroceni. Să nu spuneţi că nu v-am zis. Doar uitaţi-vă puţin la profilul invitaţilor şi la ce tip de temenea se practică pe acolo. Şi mai ales la ce va urma. Aia e.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Un pas prea departe

Un bramburit merge la plajă cu nevasta. Ajuns acolo e tulburat de prisosul de epidermă care îmbracă varii forme de relief - munți, dealuri,...

Recent articles

More like this

16 Comments

 1. Da, l-a porcait pe Arafat de la cel mai inalt nivel, si l-a indemnat prieteneste sa-si vada de treaba lui de subsecretar de stat pe payroll-ul ministerului. Basescu crede ca functiile in stat sint fieful d-sale. Eu vreau sa-l platesc pe Arafat, care cred ca e printre putinii functionari de stat din tara asta care nu este platit degeaba. De fapt, grosul banilor mei ii platesc pe Basescu & Co., care cred ca ma stapinesc. Eu vreau ca acest enorm incompetent si aruncator de vorbe in vint pe nume Basescu sa-si scoata nabii miinile din buzunarele mele!

 2. Arhonda, te lasi inca incercat de indoiala? Greu imi vine cu putinta a crede una ca aceasta, cand toate se luminara mai ceva ca ziua cea insorita, de cand se implini visul stapanirii si ajunse sluga preaplecata a imparti si desparti pe cea mosie de care facusi voroava!

  Pe stramb nu il doare de altceva, decat de inmultirea fara de numar a galbinilor din hazna, prinza-l-ar capugiul, de l-ar sugruma si nu l-ar mai rabda la fata pamantul aista rodnic!

 3. Ba este bine ,trebue sa ii cunoastem pe cei care umbla cu curul in doua luntrii ,pe cei care sunt cumparati si tremura pantalonii pe ei ca scoate dosarele de la secu matrozul .!!!

 4. Avem pretentia sa fim in rand cu tarile civilizate insa refuzam sa traim ca acolo.Pana la urma smurdul facea ceva gratuit?Eu am apelat la Smurd pentru a-mi muta tatal din provincie la Bucuresti si ma costa 1500 lei acum 7 ani.

 5. N-am reuşit să adorm până la 4 dimineaţa, de câţi draci a putut să-mi facă nenorocitul ăsta de beţiv, cu voma pe care a revărsat-o la Realitatea.
  Parcă nici pe Ceauşescu nu l-am urât atât de mult. Când o crăpa, o să ies în stradă şi o să cânt „Ole, ole, beţivanul nu mai e”.

 6. „… E simplu şi limpede: derbedeul ăsta beleşte tot, tot, tot. Nici pământul ars nu-l lasă în urmă. Nu mi-am imaginat că poate exista atâta ticăloşie, câtă zace în ăsta. ” – Aferim , rabbi ! Total de-acord…. ,din pacate . 🙁 😡

  Iar chestia cu Realitatea … e evidenta !

 7. Si eu am platit o salvare ca sa o duca pe mama dintr-un oras in altul dar asta nu era o urgenta, nu era vorba de SMURD, Putea fi tratata oriunde, doar ca eu nu puteam sa o ingrijesc acolo unde era ea si am adus-o unde imi convenea mie, contra cost bineinteles…. Un taxi cu asistenta medicala.
  Nu e normal?
  Ca sa nu se inteleaga gresit, sunt de acord cu dr. Raed Arafat

 8. Ii doresc sa nu aiba nevoie de smurd asa cum nu are nevoie nici de flota, sa nu aiba bani de bautura, sa traiasca din pensia ciuntita de mana lui, sa fie tratat in spital desfiintat de el iar nepotii sa nu aiba scoala in sat.
  Pentru tine multi pupici de an nou si ceva mai bun!
  Nu ne da Doamne, mai mult decat putem duce!

 9. Chinuri si racnete la pereti … injuraturi huiduieli ..cam tot la pereti. Degeaba il injurati … omul este un vandut ..un corupt …o karpa-n-koor. Are in spate interese de la baietii cu bani ..care trebuie sa scoata bani … are bata de baseball deasupra capatanii aleia sui. Sunt interese …si presiuni ..dincolo de schelalaiturile unora ca noi. Il injurati pe Basescu … el este doar un biet executant …fara coloana vertebrala … si care intamplator sau nu … mai duce si el cate un paharel … si o tigara ..ca si el e tot roman.
  Trebuie sa intelegeti ..ca exista bani ..care stau de pomana …si nu produc nimic … ei bine …ei trebuie investiti ..in sanatate ..pentru ca astia ca noi ..care au timp de comentarii ..sau care beau ca porcii …fumeaza ca descreieratii ..sa duca profit misto ….
  E simplu.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.