Din ce galerie sunt vandalii?

on

|

views

and

comments

P.S. Când ciuma lui Băsescu a pustiit tot, doar securimea a prosperat. Securiştii de tot felul au avut parte de bugete majorate, de privilegii şi alte alea. Tot ce însemna aparat represiv. Iar acum nu se pot descurca nici cu o mână de derbedei.  Pentru că securimea patriei era toată cârmită spre stârpirea oricărei opoziţii.

UPDATE: Decerebraţii ăia care au înţeles că acum e momentul să iasă din grotă ca să demoleze tot ce le stă în cale, bravi cetăţeni ai republicii băşiste, pot fi lejer umflaţi de jandarmi. N-o să se supere nimeni. Nu jandarmii sunt inamicul. Nu împotriva ordinii şi civilizaţiei se protestează.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

14 Comments

 1. Dupa ce le-a aratat „mititica” din interior , miliardarii nostri de carton nu mai uita cat or traii sa linga cu osîrdie la curul prezidential (iar Becali , ca si Patriciu si altii , nu se dezic deloc – ba chiar constat ca o fac cu mult nesat !!! 😉 )

 2. Nu se pot descurca oare cu o mana de derbedei? Sau au primit ordin sa nu se descurce, ca sa compromita mitingul pasnic din Piata Universitatii, in ochii telespectatorilor?

 3. Suntem cu totii oameni mari aici…baietii sunt organizati si instigati sa faca ceea ce fac. Sigur, trebuie sa si fie unii cu oarecari aplecari in sensul violentei organizate, dar asta nu schimba datele problemei.

  Obiectivele sunt cat se poate de transparente:
  1. Compromiterea manifestatiei pasnice;
  2. Descurajarea altor cetateni de a cobori in strada sa participe;
  3. Justificarea (la timpul potrivit si daca vine ordinul in acest sens) unei interventii in forta.

  Asadar, tacerea regimului nu anunta nimic bun pentru viitorul apropiat.

  PS Sanse mari la castigarea titlului de cea mai haioasa stire a zilei are in ochii mei cea cu „Ministrul Igas a convocat celula de criza”..

  Oare el insusi si-o fi inchipuind ca are atata putere de decizie cat sa convoace pe altcineva decat pe secretara cu cafeaua? (Si aceea va sosi, desigur, numai dupa ce va primi aprobare in acest sens)

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.