Din ce galerie sunt vandalii?

P.S. Când ciuma lui Băsescu a pustiit tot, doar securimea a prosperat. Securiştii de tot felul au avut parte de bugete majorate, de privilegii şi alte alea. Tot ce însemna aparat represiv. Iar acum nu se pot descurca nici cu o mână de derbedei.  Pentru că securimea patriei era toată cârmită spre stârpirea oricărei opoziţii.

UPDATE: Decerebraţii ăia care au înţeles că acum e momentul să iasă din grotă ca să demoleze tot ce le stă în cale, bravi cetăţeni ai republicii băşiste, pot fi lejer umflaţi de jandarmi. N-o să se supere nimeni. Nu jandarmii sunt inamicul. Nu împotriva ordinii şi civilizaţiei se protestează.

14 thoughts on “Din ce galerie sunt vandalii?”

 1. Dupa ce le-a aratat “mititica” din interior , miliardarii nostri de carton nu mai uita cat or traii sa linga cu osîrdie la curul prezidential (iar Becali , ca si Patriciu si altii , nu se dezic deloc – ba chiar constat ca o fac cu mult nesat !!! 😉 )

 2. Nu se pot descurca oare cu o mana de derbedei? Sau au primit ordin sa nu se descurce, ca sa compromita mitingul pasnic din Piata Universitatii, in ochii telespectatorilor?

 3. Suntem cu totii oameni mari aici…baietii sunt organizati si instigati sa faca ceea ce fac. Sigur, trebuie sa si fie unii cu oarecari aplecari in sensul violentei organizate, dar asta nu schimba datele problemei.

  Obiectivele sunt cat se poate de transparente:
  1. Compromiterea manifestatiei pasnice;
  2. Descurajarea altor cetateni de a cobori in strada sa participe;
  3. Justificarea (la timpul potrivit si daca vine ordinul in acest sens) unei interventii in forta.

  Asadar, tacerea regimului nu anunta nimic bun pentru viitorul apropiat.

  PS Sanse mari la castigarea titlului de cea mai haioasa stire a zilei are in ochii mei cea cu “Ministrul Igas a convocat celula de criza”..

  Oare el insusi si-o fi inchipuind ca are atata putere de decizie cat sa convoace pe altcineva decat pe secretara cu cafeaua? (Si aceea va sosi, desigur, numai dupa ce va primi aprobare in acest sens)

 4. Rabbi, incerc acum sa discut cu ei. Stelisti nu sunt. Dinamovisti nu sunt. Rapidisti nu sunt. E vorba de infliltrati + cocalari basisti.

 5. A prosperat securitatea ,si prospera si acum .Ia condus pe decerveleti aia care aruncau cu pietre si nu iau lasat pe jandarmi sa isi faca treaba cu ordine de sus !.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.