OPC SPP

După discursul din seara asta, SPP ar trebui să se numească Oficiul pentru Protecţia Consumatorului. Mai explic cine e consumatorul?

9 thoughts on “OPC SPP”

  1. deci nu numai mie mi s-a parut ca isi controla limba cam greu? 😀

    pacat ca nu s-a inventat inca televiziunea care sa transmita in direct si senzatii olfactive, ametea live jumate din telespectatori 🙂

    1. Spectatori, mai degraba. Ce s-a intamplat in seara asta nu a fost decat un episod din marele circ pe care ni-l ofera un individ aflat intr-o stare avansata de sevraj.

  2. Boschetarul ăsta beţiv nu renunţă la tertipuri securiste nici când e mangă. A tot încercat să-i lipească pe Ponta şi Antonescu de imaginea lui Iliescu al anilor ‘90, crezând că mai ameţeşte pe cineva cu asemenea gogoriţe.

  3. Si boul era ministru transportului pe vremea Mineriadelor,el prin intermediul lui Dobre a repornit trenurile care veneau la Bucuresti,si care un inginer curajos Manucu le-a oprit de capul lui in Craiova.Asemenea ipocrit n-a cunoscut tot universul.Porc ,securist si contrabandist.Dupa ce a ajuns Presedinte l-a facut pe Dobre ,ministru.Jumatate de discurs prezidential nu putea fi inteles fara un psihiatru .Curios sunt ce vrea maine
    ca nu cred ca are curaj sa dea ochii cu lumea nici cu doua butelci de “wizichi”.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.