Mama ştirilor

on

|

views

and

comments

N-are Badea dreptate? Trăim în România şi asta ne tâmpeşte.

Asta e mama ştirilor. Maşinile de deszăpezire întoarse din drum de pe centura Bucureştiului, pentru că n-au rovinietă! Gata! E clar. Suntem tâmpiţi cu bale.

UPDATE: Avem şi un om mort. Îngheţat în maşină. Un mahalagiu inept, probabil. Ăştia pot muri, nu contează.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația americană?

Microbismul nostru politic e mereu în căutare de noi teritorii de manifestare. Conform unei vechi și robuste tradiții, chibițul politic nu trebuie să știe,...

Nea Stere și Duracelu

Nea Stere are un discipol. Precum Socrate odinioară. Am putea socoti chiar că banca din fața blocului a devenit un fel de Păltiniș. Astfel,...

Nea Stere și războiul

O reîntâlnire cu nea Stere e un eveniment. Comparabil cu transportul dus-întors pe ruta București -Kiev a unei stive de cherestea. Pentru cei care nu-l...

Recent articles

More like this

25 Comments

 1. Copy/paste comentarii la respectivul articol:
  „gaby
  Interesul electoral al liderilor opozitiei este mai important decat fondurile europene pe care Romania poate sa le atraga in 2012. Fac orice ca sa ajunga la putere.
  26/01/2012 16:28:10 | Îmi place (0) | Raportează limbaj indecent
  Răspunde
  neon
  Respect pt Președinte .Iar pt restul care îl critica:la munca ca din cauza ca stati toată ziua pe internet scriind împotriva lui Basescu si urlati in piața nu aveți nimic;prin munca se obține un trai decent nu când stai sa ast sa iti dea statul de-a moaca.
  26/01/2012 16:28:08 | Îmi place (0) | Raportează limbaj indecent
  Răspunde
  relu
  Romania nu merita o imagine negativa pe plan extern asa cum incearca USL-ul sa o zugraveasca. USL arata inca o data ca intersul de partid este mai mare si decat imaginea Romaniei pe plan extern.
  26/01/2012 16:21:42 | Îmi place (0) | Raportează limbaj indecent
  Răspunde”

  Pe bune, o zic a treia oara astazi – daca prind vreunul din asta ii sparg mecla! Astia de-l pupa-n cur pe Basescu sunt cei care l-au lins in acelasi cur si pe Ceausescu (pana) la revolutia din 89.

 2. M-am uitat la articol,vad ca sunt mai multi basisti la comentarii, decat la ziarele portocalii.Se vede ca s-a dat ordin sa se traga in „tonomat”Dar si idiotii platiti au cam 70 QI-ul.

 3. Chiar că-i mama ştirilor 🙁
  Ştii ce-o zis licuriciu’ cînd, beat fiind, o vrut să f*tă un muc de ţigară, crezînd că-i o licuricioacă… Dacă nu ştii, îţi spun io:
  „Vai de p*la mea!!! ”
  Banzai!

 4. Nu, nu e mama ştirilor.
  Tu, însă, eşti mama ziarismului. Nu ştiu dacă nu te vor sau nu îi vrei. Înclin pentru ultima variantă.
  Fiindcă, probabil, scriind în România (la ziar), asta te tâmpeşte.
  Concluzie: mai bine un blogger beton decât un ziarist „ştofă”…

 5. Deh, firma de apartament care ia subventii pentru deszapezirea in judet s-a facut ca nu-si aduce aminte sa dea doi tzekini pe roviniete… Las’ ca dau in schimb toti ceilalti, chiar daca ies numai pina la supermarket, in city skirts. Eitherway sintem prosti: unii ca se dau in barci, altii ca i-au ales, si majoritatea pentru ca, de fapt, nu face decit sa dea din clantza si sa comenteze. Platesc polita acestor prostii cumulate unii ghinionisti, din cind in cind.

 6. Pe Boc cum tragea la lopata l-ati vazut ? De aia ai prim minstru, sa traga la harlet. Astia stateau paralizati la „interventia lu’ safu'” si nu au vazut zapada ca vine. Ce boi ! Propun de acum, in acest guvern de mari oameni numirile si destuituirile sa se faca pe mess sau pe facebook.

 7. Astia parca o dau tot mai des cu oistea-n gard, si chiar nu e momentul potrivit (pentru ei!) sa o faca! Cred ca le joaca soarta feste rau de tot:)) A se citi „prostia”.

 8. Eu nu prea pricep. Platesc rovignete si cei de la intretinerea drumurilor? Eu credeam ca e pentru plimbareti. Deci daca buldozerul n-are rovigneta, nu mai reparam drumul? Sunt ciudate rau si legile si metodele lor de aplicare. De politisti ce sa mai comentam, ei respecta ordinu’.

 9. Si o jelanie..
  Jelui-m-as si n-am cui,
  Jelui-m-as tzurtzurelui…
  Da’, asta-i ca sticla muta,
  Sta-n burlane, nu m-asculta…

  Jelui-m-as din gurita,
  La pluguri,la sararita…
  Nu m-aud, ca-s tinichele,
  N-ar mai da rugina-n ele…

  Jelui-m-as la edil,
  Cel mai tare in …pistil…
  Ca de patru zile-ncoace,
  Mi-a ajuns neaua la floace…

  Jelui-m-as si la cer,
  N-ar mai da omat si ger…
  Da’ si p-asta-l doare-n cirus,
  In cumulus si in nimbus…

  As mai jelui un pic,
  Pan’ s-o face noru’ mic…
  Geaba, ceru’ e tot sur,
  Si tot gheata am la tur…

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.