Căcat la cub

Tembelii de la “Adevărul” ne sunt clienţi vechi. E limpede că dacă  alde gregaru, pardon, gregoaru’, e redactor şef si  ăla, deci, e piscul înţelepciunii în redacţie, restul puleţilor şi mizdoancelor care funcţionează pe acolo se înscriu în categoria celor care încă se întreabă de ce săpunul e necomestibil. Deci un căcat, produs de un căcat, care are la conducere un căcat. Căcat la cub. Simplu.

Toţi greşim. Eu sunt campion la tastat bezmetic. Diferenţa e că eu nu sunt plătit de nimeni, o fac pe barba mea, atunci când o fac. Şi că, în ce mă priveşte, mă străduiesc să scriu, atât cât pot, despre ce îmi bese mie mintea, nu să transcriu, în 3 rânduleţe, rahaturi deja scrise de alţii. Iar găoaza adevăristă nici transcrierea nu o poate face fără se facă de rahat. Linkul, proba şi flegma!

9 thoughts on “Căcat la cub”

  1. Demential!!! 😆

   “E adevarat ca Ivan Ivanovici a castigat o Lada la loto?
   Raspuns Radio Erevan:
   In principiu da.
   Insa nu a fost Ivan Ivanovici, ci Piotr Petrovici.
   Si nu era masina, era o bicicleta.
   Si n-a castigat-o, i-a fost furata.
   Restul e corect.”

 1. “Paris Jackson a scris pe pagina personală de Twitter câteva lucruri care îi fac pe oameni să arate oribil.”
  Eu nu m-am dus sa citesc twitteru’ de frica sa nu ma transform in zombie. i-o fi lasat tac-su mostenire ceva incantatii magice ca, ati vazut si voi, umbla in cardasie cu astia pe la TV si chiar s-a transformat intr-unul.

 2. Greşelile de editare, ca greşelile de editare. Dar, să debitezi expresii precum „Paris Jackson a scris pe pagina personală de Twitter câteva lucruri care îi fac pe oameni să arate oribil, sau „Ascunşi multă vreme în urma unor măşti, copiii lui Michael Jackosn…”, înseamnă că eşti aproape tot atât de tâmpit şi de incult ca şi Eba.

 3. Astia de vin acum vor fi si mai huliti (si pe buna dreptate) decat cei care pleaca, nici nu sunt la putere si au votat impotriva poporului, au votat ACTA

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.