Gazele lui Băsescu

Dincolo de nostimada implicaţiilor onomastice, auzindu-l, astăzi, pe Traian Băsescu vorbind despre viziunea sa asupra celor privitoare la criza gazelor, m-am simţit cuprins de un sentimenent de îngrijorare imediată, apăsător şi extrem de disconfortant.
Râsul prostesc, hăhăiala de cumătră ferice de întâlnirea cuscrilor, e un impediment deja familiar, uşor de depăşit. Deja se acumulase un pachet suspect de consistent de informaţii legate tocmai de chestiunea gazelor, aşa că vorbirea printre hăhăieli a vremelnicului preşedinte se aşeza într-un context care merită o anume îngrijită cercetare.

Continuare.

7 thoughts on “Gazele lui Băsescu”

  1. Dar nu doar Hidroelectrica produce. Toate produc daca-s lasate si nu paraziate de firme politice. Mai nou, au inceput sa anuleze linii ale CFR Marfa. Nu urmeaza o vanzare? Si cred ca e mai ieftin daca arati ca e o bucata de fier ce oricum nu mai putea fi folosita … La fel si cu combinatul de la Galati. Dupa ce l-a luat indianul, fara mari “renovari”, ba chiar cu mai putini muncitori, a aparut profitul. Si ce profit! Pai nu mai erau capusele. Se va da si Hidroelectrica, macar sa fim complet dependenti de altii. Independenta e un lux si nu ni-l permitem in era FSN-ului.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.