Ca să închidem subiectul

Ştiţi de cât timp este nevoie pentru a elabora, scrie, corecta, etc. un discurs de 45 de minute?

14 thoughts on “Ca să închidem subiectul”

  1. Pentru papagalii de sus, n-ar trebui sa fie nevoie de timp prea mult.Nu e nevoie sa-si cumpaneasca vorba si nici sa se gandeasca de doua ori inainte de a o spune/scrie.

  2. Chiar aşa, cât timp le-o fi trebuit consilierilor lui Băsescu să scrie discursul lui Ponta?
    Stiu teoria vânturată după discurs, anume că USL are 6o% din opţiunile electoratului, deci ar fi ilogic ca Ponta să părăsească un vapor de lux, pentru a trece într-o barcă găurită. Logica poate lua însă întorsături foarte ciudate, atunci când naş de cununie îţi este şeful SRI, uns în funcţie de Traian Băsescu.

  3. Mi-l și imaginez pe Victoraș stând la birou câteva ore bune scriind și chinuindu-se să iasă ce a ieșit. Nu cred că el l-a scris, poate cineva apropiat.

  4. Iar incepuram? Parca o clarificaram pe asta. Ponta e o cantitate neglijabila, a carei soarta va fi intre dulce si foarte dulce, oricine ar fi in poze pe diversi pereti de institutii. Dar nu exagerat de dulce. Nu ajunge pana acolo benzina.

  5. Am si eu o intrebare. Dece nai pus insemnarea asta profunda pe Twitter? Ca nui neaparat sa aiba 140 de caractere poate sa aiba si mai putin cu conditia sa fie tot absolut cretina ca restu depe Twitter.

  6. ponta a specificat ca cele 15 puncte sunt principalele prevederi ale programului de guvernare USL. nu vreti sa mai fim si corecti?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.