7 thoughts on “Exact ceea ce mai lipsea”

  1. Pentru Argentinieni?!Avand in vedere cate submarine atomice navigheaza
    in toata lumea,din care o gramada de tari care poseda bombe atomice,si care la fiecare tomahawck pot avea cate 5 bombe,avand ……mai bine nu spun.Inseamna ca sunt o gramada de bombe atomice, tactice si strategice ,peste tot.Cred ca argentinieni au inebunit ca britanici le au acolo.Poate le-au adus sa le curete de rugina?!Zapada este o adevarata problema,nu bombele britanicilor.

  2. 😆 De asta nu mai poti tu , rabbi …?!
    Nu iau in derizoriu problema , dar cand avem viata de cacat care ne-o facem atat noi cat si altii , parca mai conteaza conflictele altora de la “tzshpe” km departare … ?! 🙄

  3. E foarte tare! Toti smecherii astia anglo saxoni pot ameninta pe oricine cu bombe atomice. Ailalti nu. N-au voie sa-si produca pt ca vine NATO si le-o trage ca lui Saddam. Si uite asa se pastreaza echilibrul, nu? Sau mai simplu, nu ne dai resursele, stai ca te cotropim noi!

  4. Am impresia că Terra a devenit locul de joacă al oricărui stat care are niște oO și câteva rachete nucleare. Din păcate locul ăsta de joacă e periculos, nu poți lăsa copii să se joace cu rachetele nucleare că se poate întâmpla ce e mai rău.
    Și acum nu înțeleg de ce se pregătesc englezii? De un război mai mare care ar putea provoca țările din America de Sud să îi devină ostile. Că insulele Falkland nu par un punct important doar pentru Argentina ci pentru toată regiunea.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.