Fără!

La RTV o ştire ne umple de stropi. Pe lista de achiziţii, la S.R.I., se află nu ştiu câte jde tuburi de unguent rectal. Lubrifiant anal. Vaselină pentru găoz, bre! E bine, bre. E bine. Să alunece informaţia. Anul trecut securaşii cumpărau prezervative. Că organili tre’ protejate, nu se vâră în munca informativă fără şepcuţă cu cozoroc pe creştetul voinicului. În calitatea mea de cetăţean, fumător şi contribuabil, am zis că e bine să plătesc taxe dacă ştiu că securaşul are pula bine îmbrăcată. Oricum, alea cu pensiile şi lefurile din învăţământ sunt rahaturi, demagogie sadea. Vorba lu’ Gilbert Becaud: important e cariciul. Bun, deci pe aia cu pardesiul pentru carici am priceput-o. Pe asta cu vaselina pentru găoz n-o mai pricep.

Cum, bre? Păi să plătesc impozit ca să aveţi voi cu ce vă unge-n cur? Şi aia cu munca sub acoperire… las-o dracu’! Înţeleg că pentru ţară orice sacrificiu merită făcut, da’ chiar aşa, vă cere patria să luaţi cabanosu-n cur? Pe urma mergeţi la băsexu să vă decoreze şi le arătaţi nepoţilor… ce? Bunicu’ îmi arăta rana din picior, voi ce mama dracului le arătaţi nepoţilor? Nici nu vreau să mă gândesc în ce poziţie o să staţi când le povestiţi nepoţeilor despre tinereţea voastră.

Şi până la urmă… ştiţi ceva? Bă, dacă tot o faceţi pentru ţară, adicătelea dacă tot puneţi orificiul în slujba patriei… păi, fără alifie, taică! Fără! Că e austeritate! Ce pula mea, adică restu’ naţiei face economie la insulină, Cotoi se întoarce la iconomi din Qatar şi voi vreţi cu alifie? Nu, tati, fără! Să simţiţi în băligan ce e aia dragoste de neam şi ţară, chiar dacă ustură oleacă. Şi când vă căcaţi împrăştiat să vă amintiţi că e pentru un ideal înalt. Aşa aveţi toţi şanse să ajungeţi premieri. Hai, la muncă fără alifie!

24 thoughts on “Fără!”

 1. Control anal conform legii care presupune ca secur…scuzati SRI-stii sa faca pe procurorii.Daca ascund in “cloaca”bombe??!!!Aud?De acolo probabil SRI-stii au nevoie de unguient.Pentru nevoi proprii, vajnicii pidosnici sunt sigur ca folosesc cu patriotism scuipand pe “ghioaca”.
  Totusi se pare ca SIE a inprumutat vreo cateva de la SRI ,pentru fostul sef.
  Oare pentru ce?

 2. Ce ai raby cu ei ,SRI-sti sunt in trend ,nu ai vazut si Lazaroiu tot asa trendul conteaza ,deschide post tv cu numele 2.0 clar ca lumina zilei . Tradus se intelege usor , doua coaoie ca de sula a ramas un punct ,vezi ca trebuie alifie !!. 🙄

 3. Prietene! Nu te grăbi să dai cu parul! SRI are un spital. Sereiştii, ca toţi bărbaţii, au prostată. Gelul se foloseşte la tuşeul rectal. Asta e! Simplu! Oricum, bine că n-au cumpărat sârmă ghimpată…

   1. prezervativele au fost achizitionate pe post de molotoave cu apa pentru imprastierea demonstrantilor. Iar din cele ramase nefolosite in confruntarile cu manifestantii anti-basisti se pot face baloane colorate si se pot dona caselor de copii!!!

   2. Oricât ar părea de ciudat, SRI(SIE?) are şi o brigadă anti-tero. Care se antrenează în condiţii extrem de dure, cu arme care nu sunt la fel de rezistente precum AKM. Pur şi simplu folosesc prezervativul pentru a proteja ţeava. Chestie învăţată din Vietnam, unde armele americane aveau prostul obicei să se blocheze în junglă, unde e cam umed, de obicei.
    Eu înţeleg transparenţa, dar nu pot să-şi facă dracului o firmă fantomă, prin care să cumpere toate astea, să nu ajungă de râsul lumii?

 4. Pai da ce Bashina Voda nu avea alifie cond i-o trageau pe vapor? Si uite ca a ajuns securist plin sub acoperir, din turnator ce era. Si pe urma l-au uns serviciile pe post de prez.

 5. coane mordechai, da daca folosesc securistii vaselina la interogatorii???
  io zic sa fii de acord sa o cumpere, ca pe vremurile astea dictatoriale, maine poimaine se trezeste invitat vreun luptator pentru democratie de pe la hanteni invitat cu dacia neagra la o plimbare.

  1. pai daca un spion, iredentist, terorist sau alt mestesugar si pune gheara pe listuta cu ce a cumparat secu pe banu’lu’contribuabilu’ , acuma, ce face cu informatia asta? pai, si-o baga’n cur, ceea ce explica si vaselina. toti watchdogii scriu articole, societatea tzivila e la sprit, las’ ca intrebari pune rabinu’ ca nu-l doare de inegritatea patriei noastre

   1. deh, irony lost on rabinu’ … citeste cu capu’n jos poate pica fisa

    nu, n-o sa te pup in cur, ai destui pe-aici. o sa continui sa te citesc, atat timp cat ce scrii ma distreaza sau ma pune pe ganduri. cu permisiunea dv, bineinteles. iar mistoul de cartier tine-l pentru colegu’ Mazare, cand ti se umezesc ochii de aduceri aminte.

 6. pai vezi, asa ajungi si sef la sie/sri, te pune base premer si daca-i sufli bine-n .. poate iti lasa zestre scaunul..sau mai multe .acum capata sens vorba aia cu “uns cu toate alifiile”, asta rectala se pare ca te si premier-este

 7. acu are sens ce zise mult iubitul pres zicerea catre un gazetar :bai gaozare.stia el ceva ca doar fuse turnator la secu . oricum scrierea ta m-a facut sa rid cu lacrimi la fel si restul comentariilor ce mai traim in cel mai absurd stat din lume nu ne bate nimeni la cea mai originala democratie cu ghilimelele de rigoare

 8. Cum zicea şi dom’ Costică Gh, se foloseşte şi la tuşeu, da’ şi la

  Indicatii: Hemoroizi, fisuri anale superficiale, proctite.

  De regulă ăştia-s vai de mama lor, să te ferească Dumnezeu de aşa boală ❗

 9. Probabil ca anul viitor, spionii lu’ peste prajit o sa-si cumpere femei gonflabile, sa nu se plictiseasca atunci cand pandesc dusmanii poporului, pardon, ai politicienilor de la putere.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.