Cum procedăm?

Prietenul Constantin Gheorghe are o problemă, după cum mărturiseşte. Un căcat cu ochi îl fură sistematic. Mai exact îi fură articolele. Rahatul ăla îşi imaginează că butonul dreapta de la mouse şi opţiunea “copy paste” s-au născocit pentru ca toţi jegoşii să aibă cu ce umple webul. Să ne înţelegem, nu e vorba de preluarea unor articole, aşa cum se tot întâmplă, cu indicarea sursei, menţionarea autorului. Dacă ar fi aşa, n-ar supăra pe nimeni. Dimpotrivă. Nţ! Găozul ăla pur şi simplu ia textul  şi-l varsă în hruba lui, de parcă ar fi al lui. Asta e reţeta după care funcţionează dobitocul. Pentru că tot ce există acolo e de furat. Tot.

Cum procedezi într-o astfel de situaţie? Îl bagi în cremenal? Îi zici de mă-sa şi restul neamului? O băgare în pizda mă-sii e întotdeauna binevenită, dar n-ajunge. Hai, să vedem ce idei ne vin.

P.S. N-aş vrea să îi fac trafic ciorditorului, dar ăsta e link-ul.

10 thoughts on “Cum procedăm?”

  1. Mai sunt o categorie care pun botul la orice şi dau Share fără să aibă habar la ce dau, aşa că eu tot lupt pe Facebook când prind pe câte unii care distribuie articolul “Domnule Băsescu, by Mordechai | august 6, 2010 · 5:16 pm” şi îl atribuie lui CTP!!! O fi el CTP antibăsescu, dar nu e singurul!!!!
    Pot să zic că am rupt şi “prietenii” din cauza acestei lupte de restabilire a adevărului :))))))))))

  2. Eu i-am scris pe blog: “Momentan tragem la sorti care dintre noi sa-ti rupa gitul ca sa nu mai copiezi. Dar tare mi-e teama ca n-o sa ne intelegem si ca vom veni toti si-o vom face cu o imensa placere. 😀 You should expect us!” :)) Poate ii aflam adresa, numele, chestii d-astea. 😀

  3. In astfel de cazuri se face o plangere la providerul de hosting al individului respectiv. Acesta va fi obligat sa il contacteze pe martafoi ca sa lamureasca situatia si, in cazul in care nu o face, sa ii dea site-ul jos. In cazul de fata (observ ca site-ul e de fapt pe Blogger) se face o plangere la Google, care sigur nu va ramane fara rezultate.

  4. Pune măcar nofollow dacă tot îi dai link.
    N-are ce altceva sa-i facă decît plîngere penală. Să vedem dacă o ia cineva în calcul.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.