Zero?

Clasă zero? Băi, s-o bagi în pizda mă-sii! Chiar aşa? Clasa zero? Păi, nu ne-am lămurit la bacalaureatul funeriot că e şcoală zero cap-coadă? Ce mama dracului reformă în învăţământ mai e şi asta? Măi să fie, cum naiba ne-om fi descurcat până acum fără chestia asta? Pe bune! Cum om fi ajuns noi oameni întregi fără clasa zero? Bre, da’ Pleşu ( că tot e iubit de fauna portocalie) cum s-o fi descurcat amărâtul fără clasa zero?

Chestia asta e una dintre cele mai mari dovezi de cretinism pe care le-am văzut! Adică nu eşti în stare să aduci şcoala la nivelul de plutire, să le oferi copiilor o educaţie care să se lipească de ei, la vârste la care mai pot înţelege câte ceva şi atunci inventezi o asemenea tâmpenie. Iei puradelul de la ţâţă mă-sii şi îl duci de pe oliţă fix la şcoală. Unde, după absolvirea clasei zero, o să aibă nivelul de cunoşţinţe al ebăi. N-ar fi mai bine să facem şcoala să funcţioneze aşa cum trebuie? Dacă ducem pişăcioşii ăia mici la şcoală de la vârsta la care încă merg crăcănaţi de la pamperşi, creşte calitatea manualelor, calitatea profesorilor? Cresc lefurile profesorilor? Se încălzesc sălile de clasă? Mare tâmpenie!

Acum au ajuns la clasa zero. Urmează coborârea pe axa negativă. Clasa minus unu, minus doi. Tot aşa. Pâna când trimitem viitoarele mămici, să-şi aşeze burticile pe băncile de şcoală. Las’ că unele au început deja, profilactic, să rămână borţoase încă din clasele primare. Ba şi mai bine, eu zic să le lipim bărbaţilor manualele de şcoală direct de coaie. Să înveţe micii spermatozoizi funereşte, că nu se ştie care dintre ei scapă în vreun ovul şi se întâmplă pocinogul.

Imbecilitatea asta e tipică pentru neuronul portocaliu. Dacă nu suntem în stare să facem lucrurile să funcţioneze corect, hai să întindem plăcinta. Dacă nu putem creşte calitatea educaţiei, mai înfiinţăm o clasă. Dacă politichia e plină de lepre, hai să desfiinţăm o cameră a Parlamentului. Dacă sistemul de sănătate e pulbere, hai să-l dăm pe mâna băieţilor deştepţi. Dacă lipitorile din firmele de deszăpezire nu-şi fac treaba, închidem drumurile.

Am zis. Gata. Băgăm manuale la coaie. Să te ţii atunci scandal, când coiul stâng o deveni olimpic, iar ăla drept derbedeul clasei.

15 thoughts on “Zero?”

 1. Si daca pana acum spuneam ” are patru clase”, “are doua clase”, acum ce-o sa mai spunem? “Are zero clase”??? Mie “zero” imi spune foarte multe, si mai ales despre invatamantul actual. Ce, nu era suficient ca tinerii ies varza de pe bancile scolii? Mai trebuia inca un an pentru desavarsirea incompetentei mentorilor? Sau ne trebuiau obligatoriu “treispe” clase, ca sa avem motiv sa scuipam in san?

 2. Am citit si am hotarit sa nu scriu nimic ,ce poti sa spui la atita timpenie , ma uit la meci Romania-Uruguay 0-1 si ce imi aud urechile pe cel care comenteaza meciul :in Uruguay cind incep scoala copii ,statul ii cadoriseste cu un leptop si un abonament la internet sunt 3,5 milioane de locuitori ,coruptia este cea mai scazuta de pe continentul lor ,am inchis televizorul nu imi place fotbalul ……

 3. 😆 😆 😆 😆 😆

  Eşti de belea, omule, cu ideile tale trăznite 😆 Iar cu poza aia demenţială, ai pus capac la nebunia de-o scriseşi. Am râs de s-a trezit cuţu speriat din cauza ta 😆

 4. Galeria Stelei a fost evacuata din stadionul national pentru ca a afisat un banner pe care scria “FRF=RMGC”!!!

  Mie mi-au confiscat banii pe care ii aveam in buzunar. Ma intreb cand ma vor aresta pentru ca exist!

 5. Idiotii se cred in China cu 50.000 de hieroglife minimum,care daca nu incepeau scoala la clasa 0, o terminau la 4o de ani.Cine dracu’ o sa aibe grija de plozi ?!O invatatoare si 4, personal de ingrijire?!Pacat ca mamica lui Funebru nu l-a facut “Amiral”la 2 luni ,jumate.Amaratul!!!

 6. Bre, Rabbi, nu uita ce valoare are “zero” ! Daca e pus unde trebuie ! Ce ar insemna daca ar face clasa “zero” dupa liceu ? Iti dai seama cite clase ar avea unii dintr-un foc?

 7. Base si satra sunt in clasa zero si nu vor sa fie singuri. Si in Parlament au ramas singuri si tare se vede rau ce fac…

 8. doamne rabbi ce bine le zici.doar ca risu meu s-a transformat in plins gindindu- ma la copii si nepotii nostri ce vor pati odata deveniti cobaii timpitilor ce ne conduc. ca blogar si initiator la platforma civica te rog sa ridici la proteste toti nemultumitii ca vad ca opozitia asazis parlamentara ba;teste in mocirla si nu da semne ca ar dori sa curete mizeria din tara asta

   1. scumpule saraca spinare a mea n-a mai rezistat si am inchis fara sa mai verific tot .intelege si tu un om cu betesuguri vechi

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.