De 8 Martie

Cum eu nu mă pricep la urări din astea festive, am apelat la personalităţi cunoscute ale vieţii noastre publice. Vă transmit, deci, urările lor.

Marean Vanghelie:

Deci cu ocazia zilei de 8 Martie, care este, vreau ca să şi anume urez la toate doamnele şi domnişoarele care sunt care ne fac viaţa minunată că ne gândim la ele cu cele mai alese gânduri care sunt. Pentru toate femeile şi doamnele din sectorul 5 în special care le asigur de stima şi dragostea mea care este. Şi câte o floare din inimă pentru fiecare care ne gândim la ele tot timpul.

Emil Boc:

Tuturor doamnelor şi domnişoarelor din România le urez un 8 Martie plăcut, indiferent că votează cu PDL, cu UNPR sau cu UDMR. Le asigur că le iubim pe toate şi că vom continua reformele începute de cabinetul Boc, care au fost continuate de cabinetul Boc, apoi de cabinetul Boc, imediat după aceea de cabinetul Boc şi acum de cabinetul Bocgureanu. O inimă verde pe fond portocaliu, pentru toate doamnele şi domnişoarele, pe care le asigur că le iubim pe toate şi că vom continua reformele începute de cabinetul Boc, care au fost continuate… etc. etc.

Gabriel Berca:

Cu ocazia zilei, respectiv, de 8 Martie, le transmit la doamnele şi domnişoarele patriei noastre toate acele urări pe care le simţim din inimă şi personal ca minister de interne vreau să le asigur că vor avea un coafor mai sigur, fără griji şi pericol de împuşcae.

Mugur Ciuvică:

Ce să le urez? Le urează destul domnul Băsescu şi restul băsiştilor, aşa că sunt sigur că le-a ajuns de urat. Dacă nu le-a ajuns să-i voteze tot pe ăştia, până s-or sătura. Că poate le place cu uratul ăsta. Atunci, dacă le place, să-i voteze, să se sature de urat.

Dan Diaconescu:

Aşa cum telespectatorii noştri s-au putut convinge, noi spunem doar adevărul, încă de la cazul Elodia, cel mai de succes serial din istoria televiziunilor româneşti, despre care ciocoii de la celelalte televiziuni nu au vrut să recunoască aşa cum am demonstrat seară de seară, noapte de noapte, că numai aici, la OTV-PP-DD, noi spunem numai adevărul şi nu putem fi opriţi de nicio putere, iar de 8 Martie le transmit tuturor telespectatoarelor noastre şi votantelor PP-DD, că pe lângă cei 20. 000 de euro, când vom veni noi la putere, vom avea grijă ca toate româncele să primească şi truse gratuite de farduri, împreună cu specialiştii care sunt alături de noi, din ţară şi străinătate, tocmai acum am primit vestea că la Ghiorlani, toată filiala PSD a trecut la PP-DD, în persoană, intrăm în direct cu filiala care se află la telefon, chiar de la el acasă…

Corneliu Vadim Tudor:

Dragă, eu le iubesc pe toate femeile! Pe toate! De altfel ziua de 8 Martie, ţi-o spun în calitate de istoric, am aici o scrisoare de la Lech Walesa, o poţi arăta la cameră,  cu care m-am văzut personal de mai multe ori, în calitatea mea de vicepreşedinte al Senatului. Măi copii, m-aţi zăpăcit, la ce cameră? Dragă, deci 8 Martie nu e doar o sărbătoare a femeilor, ţi-o spun ca sociolog. Le transmit tuturor femeilor că le iubesc! Pe toate le iubesc! Glumesc, dragul meu, cum spunea şi marele gânditor neamţ, de origine germană, cum ar spune Mihai Beniuc, ale cărui scrisori le-am cumpărat de la Paris, dintr-un anticariat, din diurna mea de europarlamentar, pe care întâmplător le am aici, dacă îmi dai voie… uite, le putem arăta la cameră. Ţi-o spun în calitatea mea de gazetar bătrân, de scriitor cu… ce naiba vorbeam? Măi, nu mă mai zăpăciţi, dacă mă chemaţi, lăsaţi-mă să vorbesc…

Traian Băsescu:

Ce le urez la femei de 8 Martie? Hăhăhă. Nu le urez la toate, că mă ceartă nevastă-mea. Hăhăhă. Măi, voi de la ce televiziune sunteţi? V-a trimis Voiculescu să îmi puneţi întrebări din astea, ca să aveţi motiv de scandal pe Antene, pe la tonomate?

 

8 thoughts on “De 8 Martie”

  1. Esti tare , rabbi , esti tare …! 😆
    Si pofit ca , pe aceasta cale , sa le urez si eu tuturor reprezentantelor sexului frumos , o zi frumoasa , cu multe surprize placute si multa veselie si/sau romantism , in functie de asteptarile fiecareia ! 😉 😛

  2. Protestez (vehemenţial !?) că ultima urare aparţine întâihăhăitorului naţiei!
    Se impunea (arhicunoscute fiindu-i idiosincrasiile la oamenii politici) o postare separată în care, lângă câteva cuvinte bine simţite, dar relativ ponderate, de-un martie opt, să se sublinieze unele aspecte din activitatea domniei sale de inefabil vizionar, atlet al Europei, luptător anticomunist cu vechi state de serviciu şi două-trei subsecvenţe transcendente, acestea din urmă pe versuri de Cărtărăscu …

  3. Si de la mine un “La multi ani” femeilor.
    Azi sunt mai scurt, spiritul de familie trebuie sa invinga dorinta de a sta pe net. 🙂

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.