Pa Schengen!

Vezică, nepotul lui nea Stere, a dat de 8 ori examenul pentru carnetul de şofer. L-a picat tot de 8 ori. La primele 7 tentative au existat varii explicaţii: neşansă, oboseală, lumea rea. A opta oară ai lui au fost nevoiţi să admită că Vezică e un cretin. Asta e.

A câta oară primim flit pe chestiunea Schengen? A câta oară suntem trataţi cu sictir? Şi ni se oferă şi explicaţia flitului: corupţia! În mod fundamental asta e obiecţiunea olandezilor: corupţia! Altfel, sigur, mari victorii băsiste în lupta împotriva corupţiei, ţepe în Piaţa Victoriei, bla-bla.  Altfel, desigur, e o mare chestie când îi ceartă EBA pe olandezi în Parlamentul european. Prezenţa tutei ăleia acolo fiind cea mai de soi dovadă că la noi nu e, bre, corupţie neam!

 

12 thoughts on “Pa Schengen!”

 1. E greu cu olandezii astia, fiindca au o limba incurcata si nu prea stie nimeni de pe la noi a le vorbeasca pe limba lor. Chiar nu stiu de ce ne agitam atat ca si cand am fi foarte indreptatiti sa intra, avem “di tâte” , dar ei nu si nu, au un ochi impotriva noastra! Poate reuseste Vezicâ din a noua incercare!!!)))

 2. Poate că tot tuta ne aranjează. Dacă şi-a luat permis de şofer înseamnă că învaţă şi olandeza şi-i vrăjeşte pe ăia. Deci, nu Pa Shengen! Mai curând: Adio!

 3. Uitati aici ce spune un europarlamentar!
  “… Elena Băsescu e colega noAstră şi e foarte activă. Ne-a depăşit pe toţi la luările de cuvânt. Lumea judecă, dar ea vrea să demonstreze că e acolo nu doar pentru că e fata lui tata. E bună acolo, eu n-am ce să-i reproşez, spre deosebire de Monica Macovei, care nici nu ne salută, dar nu e nicio problemă, pentru că nu îi salută nici pe colegii ei. Este e o chestiune de relaţii între oameni şi de cei şapte ani de acasă. Cu Elena Băsescu ne salutăm, ce face ea la comisii e problema ei… ”
  http://www.ziarulring.ro/stiri/39677/corina-cretu-monica-macovei-si-tokes-aduc-cele-mai-mari-deservicii-romaniei-in-pe

 4. Chiar daca n-am timp deloc , te citesc .M-am uitat si pe blogul tutei Sorina , am vazut ca a inviat , putoarea !!!.Au scapat , puii de lele , l-au pus pe onanist p.m. si deja-i vezi facand guvernul [ si la anul]. Pusche pe limba ta cat coaiele popii!!!.

 5. @Bota – ba da, au fost romani care stiau olandeza. La externe. Si daneza, si norvegiana, si alte limbi rare. Dar n-au ajuns sa aiba de-aface cu problemele astea. Relatiile cu europenii sunt monopolul amantelor si ofiterimii, acolo nu intri daca n-ai spate. Iar aia ne trateaza ca atare, EBA nu e un exemplu izolat, ci o boala de sistem. Si nici o criza de isterie a lui MRU nu a rezolvat treaba asta (nu ca ar fi vrut). Asa cum nici o criza de isterie a lui MRU (numai cei care nu-l cunosc pica la vorba molcoma pentru consum de ecran) nu o sa rezolve problemele Romaniei. Man up, bitches, o sa fie si mai rau 🙂

 6. Eu cred ca EBA este reprezentativa atat pentru clasa politica romaneasca, cat si pentru majoritatea romanilor. Asta este o generalizare si trebuie tratata ca atare, normal ca exista exceptii. Din acest motiv nu vad de ce ne-ar fii rusine cu ea. Prostii din Romania (majoritari), merita o reprezentare in parlamentul european.

 7. Vui di mini , ce ma fac,
  Nu mai poci nici sa ma .ac!
  Io , Ebuta, voi sa spui
  Pusei somoiogu-n cui…

  Ca va zic, d-atatea blituri
  Ma apuca cu sughituri (si-n tufisuri)…
  Cand sa ma bas (esc) si io ,
  Astia pun foto la ..sto…

  Nu vor sa vorbesc cu tine,
  Altceva vrusei a spune…!
  Cand zisei ca cu succesuri (succese),
  O zisei , c-avusei strese (stresuri)!

  Ca doresc sa devenim,
  In cutume sa vorbim…!
  Un rezervor de resurse,
  Sa dam talce (talcuri) celor spuse…!

  Si mai am ceva in plan,
  Ca si taicu este fan…!
  Nu voi ezita un pic,
  Sa merg la Euro-Click!

 8. Hai sa stam stramb si sa judecam drept. La ce ne trebuie noua Schengen? Noua ne trebuie ridicarea restrictiilor de munca impuse romanilor in UE. UE nu are legislatie si nu e capabila sa faca fata valurilor de migranti din afara UE. Si atunci ce face? Pai se kk in capul tarilor ghinioniste de la frontiera Schengen tragandu-le de urechi si cerandu-le sa hraneasca si sa tina pe teritoriu propriu hoardelesosite: vezi … pe Grecia ca nu-si pazeste bine granitele, vezi…pe Italia cu ocazia marii debarcari a tunisienilor proaspat eliberati si democratizati. Asta ne trebuie noua? Un motiv in plus sa fim pusi la colt si trasi de urechi? Rupti in cur si rosi in coate avem bani de hranit guri straine? Avem noi bani de platit un intreg aparat birocratic care sa shtudieze cereri de azil? Nu fura granicerii romani destul si trebuie Schengen ca sa-si largeasca piata? Nu domle, nu ne permitem Schengen!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.