Tehnologia pupatului în cur

on

|

views

and

comments

Pupatul în cur oferă, probabil, pupătorului fantastice voluptăţi. Altfel e greu de înţeles nesaţul cu care atâţia se avântă cu buzele ţuguiate spre borta maronie şi hirsută care se ascunde între bucile câte unui pricopsit de-al vremii. La „Evenimentul zilei” pupatul în cur nu mai e doar o ocupaţiune ocazională şi voluntară, ci o necesitate, o funcţie fiziologică. Bulinarul se trezeşte şi până să îşi merite cafeaua ştie că buzele lui au nevoie de contactul imediat şi intens cu epiderma iritată de frecatul cu hârtia igienică. Apoi respiră fericit: doar două buze şi atâtea sfinctere!

Pupatul în cur are şi el dichisul lui, nu-i pentru origine. E nevoie de pricepere, de tehnologie, bre. Uite, de-un paregzamplu, MRU. Acum că a ajuns prim ministru, se cuvine să simtă în fiecare dimineaţă răcoarea pastei de dinţi care îi atinge rectul. Ce fel să facă, totuşi, bulinarul, ca pupatul în cur să devină o experienţă memorabilă pentru stăpânul bucilor? Păi, lasă deoparte orice urmă de bun-simţ şi bagă un ţoc cu elan revoluţionar. Revoluţionar, bre! Pentru că, dacă n-aţi ştiut, MRU a fost şi el revoluţionar, în ’89. Secretar pe probleme cu revoluţia, la UASCR. Cu mâna aia sfinţită de atingerea mâinii tovarăşului secretar general al PCR, Nicolae Ceauşescu, ei bine, cu mânuţa aia micuţă şi grăsulie făcea el semnul victoriei, cu deştele răşchirate.

Că MRU îşi fabrica trecut de revoluţionar, că îşi născocea insurecţii personale şi vitejii ficţionale, e treaba lui. Că ăia de la bulină au găsit în asta un prilej la fel de bun ca oricare altul, pentru un pupic în cur, e treaba lor. Treaba noastră care e? Să dăm link-ul. Şi să-l cităm pe Moshe:

„Se ia una bucata pupat in cur, si se analizeaza pozitivist, ca doar Ungureanu e istoric din orasul Junimii. In contextul dat, pentru cine-si mai aduce aminte, orasele mari erau inchise, asa ca jurnalistul iesean MRU nu se putea afla in Cluj cu ocazia Revolutiei, ci cu misiuni mult mai tovarasesti. La o triunghiulara uascerista mai exact; insa daca tot era acolo dadea bine sa scrie si de „lunetistii” care-i improscau sange pe blugii lui de utecist. Si o alta problema de logica: daca Piticul, despre al carui al XIV-lea Chiolhan junele s-a exprimat cu patos si abnegatie, nu o mierlea, dimpreuna cu tot gulagul estic, asta micu ce-ar fi ajuns? Mutilator de constiinte in slujba national-comunismului ceausist, cum ar spune Volodea Izmeneanu. Ce scarba am!”

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

8 Comments

 1. Dupa martie 1990 eu l’am auzit cu urechile mele si l’am vazut cu ochii mei pe tînarul student de la istorie ( asa a fost prezentat cred ca de L. Antonesei) în balconul hotelului Traian din Iasi, cum se isterica pe teme maghiare . Citez exact: :” în judetele Covasna si Harghita ungurii joaca fotbal cu capete de români”
  De perplexitate am pierdut tramvaiul. Deh , acum se pare ca nu mai sunt probleme.
  Si apropos de pupatul în cur ; acu’ cîteva zile îl zaresc la televizor în vizita la Iasi pupîndu’se pe obrajori cu un amic . Pe lînga gestul cel putin rar întîlnit între barbati pe meleagurile valaho-moldovenesti ma uitam perplex la amicul care suferea de bucurie cu gura pîna la urechi ca îl gratuleaza fostul lui elev de la Negruzzi (om destept cu multa carte).
  Da’ cred ca sunt eu un idiot si nu pricep nimic .

 2. Testul de virginitate sau cum a devenit MRU revolutionar de hartie.
  In timpul evenimentelor de la Iasi, din 14 decembrie 1989, a monitorizat studentii care aruncau manifeste in incercarea declansarii unei revolte anticomuniste in camine. „Datorită fanatismului şi zelului său ceauşist din zilele revoluţiei, M.R. Ungureanu a fost arestat, la cererea tinerilor revoluţionari ieşeni, în seara de 23 decembrie 1989, la Casa Tineretului din Iasi, unde era sediul UTC. Luat sub escortă de către doi ofiţeri de grăniceri a fost dus la sediul unităţii de grăniceri pentru a scăpa de furia revoluţionarilor ieşeni.”

 3. Da masina ,masina de scris de unde pizda masi a facut rost ca erau pe lista la secu pe nume si prenume ,a primit de la securitate una ca sa se faca revolutionar ……!!

 4. Da, pe asta n-am priceput-o nici eu, de cind am vazut articolul initial. Cum pastele ma-sii era MRU la Cluj cind el trebuia sa fie la Iasi? Mai ales ca erau filtre de militie pe toate caile de acces si daca n-aveai treaba oficiala in oras erai direct la beci sa te racoresti putin, preventiv.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.