Acum se aude?

Scriam despre asta pe 8 martie. Am revenit apoi pe acest subiect şi în Ghimpele. Am primit păreri de la pricepuţi, specialişti, capitalişti amatori şi aşa mai departe. Nu s-a auzit, la momentul respectiv, foarte bine ce încercam să spunem. Nu atât eu, cât mai ales oamenii din zona direct afectată. Acum oamenii aceia încearcă să se facă mai bine auziţi. Azi au fost 4000. Acum se aude? Începe şi presa noastră liberă şi endapandantă să aibă o reacţie? Sau şi pentru asta a arvunit Naumovici publicitatea?

5 thoughts on “Acum se aude?”

 1. Interesant ,se misca ceva cu gazele de sist ,colateral sint curios ce si unde scrie @dracu ,postac de serviciu la Base ,este citit si are nervi tari ,a incercat aici ,la Turambar ,ici colo in presa ,ce sa fac ,fac si eu caz de necaz …..

  1. @lol
   ce si unde scrie dracu gasesti la el pe blog.

   pana atunci, vad ca presa noastra libera e la fel de imbecila ca si aia de la Chevron. nu trebuie sa fii genial sa-ti dai seama ca un power point de 10 pagini livrat presei, cu niste explicatii la nivelul aluia cu 4 clase, ar face o treaba mult mai buna (si mai ieftina) ca 50 de lobisti.

 2. Se pare ca in cazul gazelor de sist intai a fost cumparata tacerea. Dupa care va urma si ofensiva mediatica. Sa vezi ce de mai specialisti or sa apara si o sa ne anunte ca s-a terminat cu saracia in tara, odata cu exploatarea gazelor de sist.

 3. Chestia cu cumpărarea tăcerii este adevărată. Am comentat pe un site irlandez, care cică e anti-sistem, la un articol care spunea că teoria conform căreia fracturarea hidraulică ar avea efecte negative asupra mediului nu este fondată. Am dat exemplu articolul pe care l-am tradus şi care vorbea despre poziţia guvernului american. Rezultatul a fost că nu mi-a fost aprobat comentariul, după care au dispărut şi celelalte comentarii postate de alţii, fiind blocată şi posibilitatea de a mai posta altele noi. Deci se dau bani grei pentru tăcere.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.