Tehnică japoneză, monşer

Pardon, scuzaţi, dar la noi nu cred că ne descurcăm mai mult de trei pe un trotuar fără să ne luăm la pumni. De ce e în trafic nu mai spun. Cum ar spune un prieten: Banzai!

8 thoughts on “Tehnică japoneză, monşer”

  1. Dai in colo ,astea au avut 35 de secunde intirziere / an ,pe caile ferate japoneze ,daca ajungeau la un minut isi faceau sepucu ca asa este la ei ! :smile;

  2. Si daca ai curaj mergi cu trenul de la Constanta la Bucuresti ,esti in admirarta mea ,hai sa nu te risti faci un drum cu trenul Constanta-Mangalia pentru siguranta insotim trenul cu o masina mica,dracu nu face minastirii !. 😆

  3. La noi o chestie d`asta s-ar lasa cu capete sparte. dinti lipsa, sau mai stiu eu ce fracturi ! Tare de tot mersul ala incrucisat ! Astept sa vad ce-o zice prietenul ! Banzai !

  4. Si disciplina are rostul ei ,educatia deasemenea .La noi au disparut aceste teme inca din ’89 si probabil vor trece secole pina cand le vom redescoperi…..

  5. Nu stiu ce articole pozitive ar putea scrie japonezii la dresa noastra, asa ca, comparatia e total nelalocul ei. Poate , pe aici prin vecini , bulgari sa mai avem comparatie, ca in tara ooarelui rasare, nu prea vem ce cauta noi, cei din tara in care “soarele nu mai rasare”

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.