Scurte, scurte

Ieri aţi putut citi ultimul articol pe care l-am scris pentru “Ghimpele”. Colaborarea noastră a fost scurtă, dar intensă. Pe mai departe va rămâne la fel de intensă, dar va înceta. Dacă nu înţelegeţi cum vine asta… e exact ca lupta împotriva corupţiei dusă de Băsescu, ce nu e clar?

*

Memorabilă mărturisirea de ieri a lui Boc: “casa părintească nu se vinde”. Se vinde restul. Cuprul, aurul, gazele, tot. Casa din Mihăileanu, pardon, casa părintească nu se vinde. Pentru Boc, casa părintească ar fi, deci, pedelicul. Udrea o fi prispa, Oltean bucătăria şi Flutur.. nu ştiu, o debara ceva. Căcăstoarea cine o fi? Bre, sărăcii pedelici. În ce şandrama au crescut. Da’ sigur-sigur aia e casa părintească şi nu casa de corecţie?

*

Pârjoliţi holdele, otrăviţi fântânile. Ăsta pare să fie cuvântul de ordine pentru actuala putere. În timpul care le-a mai rămas pâna la alegeri ăştia jefuiesc tot. Proprietăţile RAPPS, cuprul, aurul, gazele, mai e şi puturoasa afacere Chevron. Nimic nu iartă ăştia. Mai că încep să cred că ăştia l-au adus înapoi pe Boldea pentru consultanţă, nu pentru a fi urmărit penal.

 

 

 

 

16 thoughts on “Scurte, scurte”

 1. râdem, glumim… dar situaţia e absolut exasperantă. Dacă prostia aia cu legea referendumului se poate rezolva după ce pleacă PDL-ul, cu cestelalte nu e de glumit. Mă încearcă un sentiment de furie exacerbată amestecată cu nepuţintă, ceva de speriat. Nici faptul că nu l-am votat niciodată pe dobitocul ăsta sinistru nu mă mai linişteşte ca înainte. Şi convingerea că nu o să păţească absolut nimic, nici unul dintre ei – nu că ar fi o mare satisfacţie, dar am putea spera că ar fi o lecţie – combinată cu bănuiala – că aşa sunt eu, optimist – că s-ar putea să nu mai putem face nimic odată contractele încheiate… Băncile s-au dus, BNR nici nu l-am avut din 89, niciodată, Petromul – e drept că Năstase are alibiul votului unanim din parlament, plus atingerea scopului propus – intrarea în UE – dar tot trădare se cheamă, chiar şi colectivă, flota, pământurile, subsolul… păi cea fost în Japonia înmulţit cu 10 nu se compară cu starea actuală. NU mai rămâne piatră pe piatră. Începi să-i înţelegi pe Chavez şi Evo Morales. Să sperăm că, vorba aia, cu maţele ultimului PDL ist vom spânzura ultimul marinar preşedinte

 2. In primul caz, cei care pierd sunt cititorii ziarului “Ghimpele”. Conducerea ziarului pare a nu se sinchisi de acest lucru. 😦
  Dar cititorii blogului raman, sper din tot sufletul, cu acest loc de intalnire cu pana maiastra a lui Mordechai!

  1. Ba nu, bre. Conducerea ziarului e mai mult decât faină. Şi nu pierde nimeni nimic. Voi continua să scriu acolo, dar cu o frecvenţă ceva mai scăzută, cel puţin o vreme. Sunt vreo trei cărţi care se cer la tipar şi asta o să mă ocupe mai mult în perioada imediat următoare.

 3. 1). Ce ai avut si ce ai pierdut ?.
  2). Boc are casa ?.
  3), Pai vezi cum esti ,mai la deal ne-ai aratat cum Boldea este expert in consultanta de ciordit ,maestru !. 🙄

 4. 1) .Ce ai avut si ce ai pierdut !?.
  2) .Parca are casa Boc !? .
  3) .Boldea doar am stabilit este expert in ciordeala !? .

 5. 1) .Ce ai avut si ce ai pierdut ?!.
  2) .Are Boc casa !?
  3) .Boldea ? ,nu incape tocmeala ,este expert in parandarat se vede si din ce a scris in parlament ai aratat pe blogul tau !.

 6. Scriu nu apare nimic ,scriu nu apare nimic ,si imi cere de fiecare data din nou parola ,da nici eu nu ma las scriu ca sunt ruda de departe cu nea Stere ,scriu pina iese !!!. 😆

 7. “Căcăstoarea cine o fi”? Greu de zis, in pedelic. Dar parca nu il ia nimeni pe Daniel BUUUDAAA, mana dreapta a lui Boc (de altfel, bok in turca inseamna fix cacat, ceea ce explica de ce merg asa de bine impreuna bok cu buda).

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.