Cum procedăm?

on

|

views

and

comments

Un… (substantiv lipsă) (adjectiv lipsă) se simte îndemnat să scrie un comentariu la un articol. Cum am spamul vesel şi degrabă săritoriu, n-aş fi făcut mare caz din chestia asta. Să vă spun, totuşi, articolul despre care vorbesc este cel scris la plecarea maestrului Ion Lucian. Iar făptura care a simţit neapărat nevoia să se exprime, avea atât de spus: „O nulitate. Dar pentru o nație de non–valori, parcă era un zero mai mare.” Cum să reacţionez? Ar trebui să dau drumul comentariului? E o reacţie normală dacă îi răspund invocând toată genealogia lui? Cum ar fi drept să procedez într-o astfel de situaţie?

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

20 Comments

 1. Un permis de port armă+ustensila aferentă. Nu trebuie să fie letală, doar să-i vâri câţiva bruşi de sare în posterior. Să stea cu fundul în lighean să-şi răcorească neuronul. Că dacă-i cunoşti IP-ul e uşor de găsit. Dacă nu e de prin zonă mă ofer să sposorizez deplasarea.

 2. Nu raspunde. E parerea lui de, probabil, copil al adiminunilor si valivijeliilor, care, din pacate, nu a avut norocul de fi avut parte de un Profesor ABC care sa-i fi bucurat copilaria.

 3. N-ai sa poti , nicicand, sa-i raspunzi unui zero. El nu exista.Niciodata nu se gasesc vorbe pentru o nulitate. E ca si cum ai striga unui perete. Macar ala reverbereaza, uneori.
  Daca zic sa-l ignori, e deja prea mult .

 4. Ma tot gandesc la boul cu comentariu – deja ii dau mare importanta- iata de ce e rau, uneori, sa inveti cretinul sa se foloseasca de cuvinte.Nu era mai bine daca ramanea la stadiul de umblator prin coiul lu’ tat’su ?

 5. Instinctiv l-aș trimite în [3,14]zda măsii, că numa nulitățile se fac auzite în sistemul ăla de cacao. Astae reacția naturală, instinctivă cum am zis.

  Strategic l-aș ignora, da și pe viitor, orice altceva ar încerca să spună. E mai sănătos:)

  Cum căcat se face că asemenea idioți au trecere în fața publicului, cum se face că aruncăm repede cu balegă pe valorile pe care le avem, și dăm cu șutul în fund la tot ce e bun? Replica tovarășului Iliescu „boșorogii fără dinți vor s-ajungă președinți” la adresa lui Ion Rațiu e definitorie pentru poporul ăsta deștept. Ca să mă răcoresc, că mi-a urcat sângele în tâmple citind textul tău.

  • Cu siguranta e pedelist!!! Chit ca voteaza cu ei, cu puisorii din PPDD sau ca ne povestesc despre „aceeasi mizerie” – astia sunt toti o apa si-un pamant: nulitati cu ifose si tupeu cat cuprinde. Poate daca i-am lua cu totii-n suturi la propriu s-ar mai imputina. Macar vocal, macar pe net.

 6. Sa-l ignori , pt. ca ceea ce el a vazut era de fapt PROPRIA-I IMAGINE din oglinda !
  Ai facut rau ca ai dat posibilitatea unei ADEVARATE NULITATI sa-si iasa din penibila si insinifianta-i existanta ! Nu merita . 🙁

 7. De acord ,dar sa nu uiti sa invoci soarele lui ,anafura ,crucea si nascatoarea ,ma mai gindesc si mai iti spun !!. 😈 .Exact sa nu uiti sa il trimeti la dracul !!.

 8. Daca are si blog ( si presimt ca are), da tot comentariul, cu tot cu adresa blogului si lasa-ne pe noi sa-i spunem una-alta. Trebuia sa existe si unul d-asta, Rabi… Altfel nu am mai fi romani.

 9. O oarecare nesimtire a unui oarecare cu referire la un subiect care nu e oarecare.
  Decat sa-l bagi in seama mai bine-l bagi in alta parte (in gand, ca sa nu te cobori la nivelul lui).

 10. Dacă zicea de politică, n-avea decât.Non-valori, aproape nu exagera.Da teatru! Pardon, monșer, te afli în mare eroare! E belșug de teatru! Am văzut cu ani în urmă, mulți, Ondine de Giraudoux cu Adrian Pintea, matineu la Național.La 10 dimineața omulețu ăla, odihnească-se în pace, a jucat de n-am cuvinte, cu toate că armura îi era cam mare.Tată, ce spirit! Și sala era trei sferturi goală.Matineu, cum spuneam.Da Azilu de noapte l-ai văzut! nene valorosu.Ca să dau un exemplu.La Bulandra, la Nottara n-ai fost? Sau eșți tâmpit! Ion Lucian a jucat zeci de roluri.L-ai văzut în vreunul?Sau ești vreun cocalar manelist, maimuță cu iphone! DIn 100 de voci pe care le auzi, oare ai distinge-o pe cea a lui Ion Lucian? Sau grohăiala manelistilor te-a surzit.

 11. Pai spune-ni-l, ca bagatul in pizda ma-sii e liber si democratic, nu ?! 🙂 Doar asa adevaratele gunoaie reusesc sa iasa in evidenta. Macar s-o facem temeinic, cu sfinte trimiteri….

 12. Cel mai bine pentru cine? Tipul e irecuperabil, absolut sigur. Deci, lui, n-ai cum sa-i faci bine. Pe noi nu ne-ar inalta cu vreun pui de micron faptul ca l-am injura ca la usa cortului in locul in care un om normal s-ar astepta sa gaseasca ganduri si cuvinte care sa-i faca trecerea mai usoara celui plecat. Ca atare, nici noua nu poti sa ne faci vreun bine de data asta. Maestrului nu-i ajuta cu nimc nici daca parerile astea raman in capul incetosat al omului, nici daca sunt lasate sa zburde pe campiile nesfarsite ale internetului. Ramai tu. Deja ti-ai facut bine, pomenindu-ne dilema in care te aflai. Cred ca asta era maximum din ce se putea obtine din situatie.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.