Roblogfest 2012

Vineri primesc un mail de la Dragoş Novac, organizatorul Roblogfest 2012.  Mă anunţă că sâmbătă seară aş face bine să mă prezint la decernarea premiilor Roblogfest 2012, pentru că am câştigat, pentru al doilea an consecutiv. A durat ceva vreme până am reuşit să îmi depăşesc perplexitatea. Nu aveam habar că particip la ediţia de anul acesta, ba mai mult, nici nu ştiam că se afla în desfăşurare. Pur şi simplu vestea a venit pe neaşteptate.

Asta e. Aseară m-am prezentat şi mi-am luat diploma. Ca şi anul trecut, categoria “blog despre politică” nu a avut sponsor aşa că premiul meu e unul simbolic. Aş mai spune ceva, legat de acest lucru.  Nu ştiu cât de meritat e premiul acesta. Cred că, anul acesta, Cristi Şuţu ar fi meritat premiul – nu fac fiţe, nici pe modestul. În fine, asta e.

20 thoughts on “Roblogfest 2012”

  1. Sutu a luat-o pe calea lui, cu poze de gagici su reclama la taraboante etc. Poate sa bloguiasca politic? Da. O face? Meh, uneori, cand are chef. Tu ai fost relativ constant, deci decizia cel putin in competitia tu vs Sutu e corecta. Daca vrei sa nu mai primesti premii de-astea, fa si tu imbecilitati gen printul Volkswagen si parasutele online 🙂

  2. Mie nu mi se pare corect ca unele premii sa fie sponsorizate si altele nu.
    Pentru aceasta discriminare dau o bila neagra organizatorului!
    O voi retrage daca va acorda un premiu consistent la castigarea a 3 editii consecutiv. 🙂

  3. Rog autorul acestui blog sa ma contacteze pe email , am 2 propuneri sa-i fac 🙂 Vreo adresa de mail nu am gasit p-acilea, asa ca apelez la varianta asta 🙂 Felicitari inca o data pt blog 🙂 (comentariul asta il poti sterge daca doresti)

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.