Reclamă şi puţin nea Stere

” Vecinu’, deci excesul abuziv de ovule galinacee supuse ebuliţiei şi tratamentului cromatic cred că mi-a provocat severe indispoziţii gastrice. Dacă adăugăm şi recursul la drob de filis ovis orientalis însoţit de inelcutabilele libaţii adecvate ocaziei prilejului, e de înţeles de ce astăzi nu sunt chiar în cea mai optimă formă. Mai ales după ce totul a culminat apoteotic cu vomismente intense şi asudaţii în exces. Ce să-i faci, sunt şi eu un copac cu flori. ”

Am încheiat citatul. Se vede, după ghilimele. Este declaraţia de azi, dată publicităţii de nea Stere, care vrea să se facă înţeles de MRU.

Aşa că azi o luăm mai uşurel, să nu zdruncinăm prea tare maţele. Cum cică e o regulă că dacă e marţi, e Belgia, ne conformăm. Aşa că ne uităm la două mostre de publicitate, care au legătură cu Belgia. Una implică un brand belgian, cealaltă se întâmplă într-o piaţă de Bruxelles. Şi observăm că, în alte locuri, se poate face publicitate cu mai multă imaginaţie, ceva mai creativ. Şi asta doar pentru că amărâţii ăia de acolo nu au la dispoziţie ţărani cretini, mitocanizaţi, pe care să-i folosească în reclamele lor.

Prima reclamă e o răutate şi arată aşa:

A doua are un montaj mai complicat şi se întâmplă în felul următor:

E drept, nu se compară cu reclamele la pateul Ardealul sau cu aia la apa minerală Bucovina, cu sen sei nea Gheorghe şi shaolinul mămăligar.

 

13 thoughts on “Reclamă şi puţin nea Stere”

 1. Culmea întîmplarii. Azi am pus si eu un blues pe bere. (de la o locanta aproape de Grande Place.
  Acum despre pub-ul la TNT ce sa’ti spun? Poate ca aia din Flandra l’au gustat mai mult decît cei de la Liege de pilda ( acu’ cîteva luni un zanatec în permisie de la puscarie a început sa se exprime cu un puscoi în piata publica secerînd la nimereala niste curiosi ).
  Dar se pare belgienii nu sunt asa sensibili precum românii.(ce s’ar mai fi indignat vreo saptamîna televiziunile de stiri în talk-showuri în bucla).
  Ca asa’i în viata.

 2. Piata e din Aarschot iar pub-ul “trece” doar în Flandra dar din reactii toata lumea îl gaseste genial.
  tot din Belgia îmi aduc aminte ca unul mascat în Joker a intrat într’o cresa si s’a lasat cu omor si acolo ( de data asta în Flandra) comme quoi…lucrurile functioneata în ambele sensuri . filmele se inspira din realitate si invers.
  super Nea Stere . Se pare ca spiritul i’a reînviat de Paste.

 3. Ei ,vrea sa se inteleaga nea Stere cu MRU ,gresit ,MRU a gasit un om care sa se ridice la exigenta lui prolifica,si ce alea sunt reclame sa o vezi pe aia cu tigaia ,te sparge Mirabela cu Dry Cooker ,curat neaos !!!. 😆

 4. Io tot detest Telenet-ul. N’importe combien de publicité bien faite peuvent ils commander.
  Dar, ce-i drept, este ca reclama la Telenet este, de departe, de zeci de ori mai buna decât cea cu cashcavalerii. La aia am ramas electrocutat, am crezut ca e reclama la ICR, doar acolo am vazut atât de multi cavaleri snobili si cashcaval.

 5. Măi Rabi. MRU e un mic copil. Nea Stere ar trebui să se uite la clipul de mai jos (asta daca nu a citit Jurnalul National) si ar avea ceva de invăţat. Mare e grădina Domnului!!!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.