Copii lăsaţi de capul lor

Sunt pur şi simplu amorezat de cei de la “Adevărul”. Doar pe site-ul partidului otv mai găsesc bancuri la fel de cretine, cu acelaşi ridicat conţinut de umor involuntar. În ediţia de astăzi e minunată realizarea pe care v-o prezint mai jos. Bun, deci Senatul a adoptat o lege. Blaga e preşedinte la Senat. Bun, asta se ştie, e clar. Dar cum mama dracului să pui un astfel de titlu şi să îl pupi cu o asemenea ilustraţie? Gura păcătosului…

Absolut minunat. Minunat.

 

3 thoughts on “Copii lăsaţi de capul lor”

 1. Cretinii dracului!Pana acum erau lasati pe strazi,si se aglomerau la intrarea in Senat producand mari probleme?!Cum de le-a trecut ,prin ce tinea loc de cap, inteligentilor din Parlament?!Ramai traznit de uimire si admiratie pentru ce le-a trecut prin scafarlie.Bravos natiune!!!!Asa rezultate, cu asa mintosi alesi a-i neamului.Dece nu-i eutanasiaza cineva din mila?!

 2. Ehe! Da’ ce, poate fi lăsat oricui? Nu, nene,

  Persoana în grija căreia va fi încredinţat copilul trebuie să fie cu cel puţin 18 ani mai în vârstă decât copilul, să dispună de echivalentul salariului minim brut pe economie, să fie familiarizată cu creşterea unui copil (adică să aibă instrucţiunile de folosire) şi să nu aibă în îngrijire mai mult de trei copii minori.

  S-a propus un amendament: în plus faţă de aceste cerinţe, el trebuie să aibă avizul pompierilor, poliţiei şi gardienilor publici!

 3. Saracii… Lasati-i, mah, in pace, ca nu-s ei de vina, pur-si-simplu natura s-a vadit a fi fost vitrega cu ei atunci cand si-a impartit inzestrarile: ei N-AU!

  Cu alte cuvinte, nu conteaza ca ai un prieten bun care oricum se ocupa zilnic de copiii tai, atunci cand vine in vizita (si care pe deasupra mai SI este de specialitate, si te si roaga de cativa ani sa lasi copiii tai si la ei, ca nevasta-sa nu poate tine sarcina si ei sunt innebuniti dupa copii, macar cat ar sta intr-o tabara sa li-i lasi), tu esti obligat sa-i lasi la varu’ Costel, cu care nu te-ai vazut de trei ani, de cand el ti-a pocit fata si tu l-ai lasat pe el fara dinti, ca-i singurul care indeplineste conditiile materiale (bine, inafara de unchiu’ Gore, da’ ala-i la “glumeti”…)

  Eu ma intreb – daca TOT sunt atat de stricte conditiile materiale pt a avea voie sa te ocupi de copiii altcuiva – CUM de li se permite PARINTILOR NATURALI sa-si pastreze in ingrijire propriii copii, spre crestere si educare, atunci cand ei NU indeplinesc acele conditii de venit…
  Pai DE CE sa ai voie sa-ti lasi copiii la o ruda inimoasa, dar saraca, care-ti pupa si talpile pt alea doua-trei sute de euroi pe care li-i poti trimite lunar (pt ingrijirea copilului) de pe unde te duci sa lucrezi, nu mai bine ii lasi la cineva din ramura “instarita” a familiei, care are venitul lunar aproape cat salariul mediu pe tara, care cineva este nemultumit chiar daca faci un efort si trimiti chiar si cinci sute de euroi, lasandu-te pe tine nemancat?!?…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.