Noul guvern

on

|

views

and

comments

Salut nominalizarea lui Andrei Marga la MAE. Nu am a mă pronunţa asupra experienţei domnului Marga în domeniu, dar prestigiul şi ţinuta domniei sale onorează această instituţie. În rest… noi să fim sănătoşi.

UPDATE: Nu am fost niciodată un fan al lui Victor Ponta, dar nu pot să nu remarc că omul pare să nu-şi fi pierdut umorul şi disponibilitatea pentru dialog. Asta merită notat. Om vorbi mâine mai multe.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Un pas prea departe

Un bramburit merge la plajă cu nevasta. Ajuns acolo e tulburat de prisosul de epidermă care îmbracă varii forme de relief - munți, dealuri,...

Recent articles

More like this

13 Comments

  1. Eu nu mi-as fi asociat niciodata numele cu al lui Ioan Rus. Si Orban, lingaul ala basist? Deja ma dor oasele de la frigul d-asta iarna din Piata, dar cred ca a fost si ultima data. Prfaul sa se aleaga, nu ma mai intereseaza.

  2. Nu inteleg de ce l-a pus pe Dr.Cepoi care a fost demis de Tariceanu din pricina incompetentei.si pe Rus ca nu din pricina ca a avut splendide rezultate cu D-soara Andrasescu?!

  3. Intentia poate veni si de la sef direct…nastase nu le-a zis nimic astora si au facut nazbatii…daca ii tine ponta sub control (o sa fie f greu…mai ales cu baronii in spate), pot sa fi performeze ma gandesc eu.

  4. Da, prin prezenţa sa în fruntea MAE, Andrei Marga va da prestanţă acestei instituţii. Mult mai potrivit ar fi fost însă ca ministru al învăţământului. A fost însă nevoie să cedeze acest fotoliu doamnei rector de la nu ştiu ce univeristate privată, unde o anume blondă deţine o catedră, probabil de kama sutra cotrocenistă, singura materie în care este expertă. Si uite aşa Corlăţean n-a mai avut loc la Externe, trezindu-se mutat la Justiţie.
    Despre alde Ioan Rus şi Cepoi au zis deja alţii înaintea mea. Aş mai adăuga doar că, după mine, Alexandru Athanasiu la Muncă, respectiv Iulian Iancu la Economie, ar fi fost mult mai potriviţi decât nominalizaţii Mariana Câmpeanu şi Daniel Chiţoiu.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.