Azi o facem în direct

UPDATE: Am început. Aşa că pentru o relatare obiectivă, haotică şi absolut neserioasă, daţi frecvent refresh aici.

O chestie am învăţat şi eu de la unul mai bătrân şi mai hârşâit decât mine. Oricât de mare jurnalist te crezi, analistul lui peşte sau guru al informaţiei, dacă ai ocazia să-i pui lui Putin o singură întrebare la care sa fie obligat să îţi răspundă sincer, atunci întrebarea nu poate fi decât una singură: Numărul de card şi PIN-ul?

Cum e clar că nu am şansa de a-i pune o astfel de întrebare lui Putin, fac şi eu ce pot. Aşa că azi, după amiază, pe Ghimpele.ro, facem live text de la Parlament, de la votul de investitură pentru Guvernul Ponta. Când spun “facem”, folosesc pluralul megalomaniei, evident. Deci, ne găsimt pe site-ul ziarului pentru ştiri, bârfe, cârcoteli şi comentarii anapoda.

12 thoughts on “Azi o facem în direct”

 1. Hunor se pricepe bre la nationalitati ,auzi nationalitatea turco-tatara le incurca bre si in istoria maghiarilor chelemecu. Tatari domnule Hunor au fost o poplatie migratoare care ia gonit inaintea lor pe unguri pina in pusta maghiara ,nu au avut nici in clin nici in mineca cu turcii decit religia si niscaiva razboaie. Natiunea turco-tatara nu EXISTA aici in Romania dupa 89′ au facut o formatie politica care are ca punct comun o religie comuna nu fel de UDMR .Dar matale habar nu ai de nationalitati ,te intereseaza la rind cu politicieni nostri ciordeala in numele gastii UDMR ,asa ca pune mina pe carte ca sa nu vorbesti timpenii barem despre unguri ,

 2. Hai ca am facut-o si p-asta. Cica noul guvern Ponta a obtinut 284 de voturi. Cum era aia a lu’ Nicolaescu via Base cu ciuruitul? 😀

  1. Nu-s, nenea. Nu-s. Dă şi tu like cu obiecţiuni. Sau vorbim cu ăia de la fb să introducă opţiunea “I coul like it if…” 🙂

 3. @lol48.Tătarii sunt un grup de popoare de origine mongolo-turco-turanică dispersați pe arii întinse ale Asiei dar prezenți pe arii restrânse și în anumite regiuni ale Europei de est (Wickipdia).Dl Kelemen n-a gresit, dar din pricina suficientei si inganfarii a gresit in privinta politicii asupra situatiei de acum cateva luni,sperand ca m-ai “belesc”ceva de la PD-L.USL a atentionat UDMR-ul dar peste masura de siguri le-a dat cu “flit”.Acum suporta consecintelor” inteligentului ” domn Hunor.Pana la alegeri nici nu au nimic de discutat,dar dupa alegeri se v-a mai vedea.Daca PDL-ul ramane singur in opozitie multi vor face scandal deci e clar pana in toamna liniste si pace si “IOAI ISTENEM”Si dupa parlamentare m-a tem ca maghiarii raman in afara jocului datorita lui “Testiculescu”si a lui Basescu.
  Vreau sa cred ca ungurii o sa-l faca pe pastor, martir, daca nu intra in parlament.In rest USL-ul a dat o asemenea lovitura,incat portocalii inca vad .stele verzi si se aud piuituri ca la filmele animate.Aproape mi-e groaza sa-l vad pe Basescu participand la investirea guvernuluiAtentie !!!!Nimeni sa nu ingurgiteze vreo picatura de sampanie ca nu se stie ce e inauntru!!!!!

 4. o stire cutremuratoare, pe care presa o ascunde: mama si tatal lui MRU erau frati, dupa cum a declarat cu aplomb in fulminantul sau discurs de la serbarea PDL:
  ”Este numele tatălui meu, care şi-a câştigat viaţa muncind cinstit, trezindu-se dimineaţa şi culcându-se la primele ceasuri ale celeilalte dimineţi. Este numele pe care l-a purtat bunicul meu – tatăl tatălui meu, care a murit pe câmpul de război, în al Doilea Război Mondial. Este numele mamei mele. Este şi numele TATĂLUI mamei mele, care a făcut politică de dreapta.”

 5. @mircea1965 Ce coincidenta dl-e!.Ce coincidenta! sa aiba acelas nume si tatal si tatal mamei daca n-or fi veri.A uitat MRU sa spuna cand a luat numele antecesorii si cand..Fantastic cum a reusit bunicul sa moara in al Doilea Razboi Mondial pe campul de razboi.Probabil a calcat pe o mina dupa plecarea frontului,pentruca daca n-o fi facut copii la 15 ani in ultimul razboi bunicutul era veteran.Daca inteligentul “belfar” o fi gresit razboiul,si o fi luptat bunicutul in alta tabara.Nu ca ar fi vreo vina.Asta aduce de gluma cu cele doua babe care urmaresc o judecata de viol.Acuzatul spune :-Dle judecator m-a jur ca nu i-am atins nici un fir de par.La care extaziate cele doua babe spun in cor:-Ce precizie D-le ,Ce precizie……Sa nu atinga nici un fir de par?!.MRU a avut o palarie mai mare cu doua numere din pacate.Un caraghios plin de fumuri.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.