Dacă boicot nu e, prinţipuri nu-s

Bună vreme pedeliştii au boicotat Antena 3. Foarte bine. Dreptul lor, treaba lor. Antena 3,  în mod făţiş, asumat, adoptase o poziţie anti-putere extrem de fermă. Din nou foarte bine, dreptul lor. Cei de la PDL, invocând mari prinţipuri, lipsa de imparţialitate a antenelor ( lipsă de imparţialitate care nu deranja deloc, în alte părţi) şi  lipsa de şepcuţă roşie, au decis că nu mai pun piciorul prin antene. Repet, nicio problemă. Foarte bine dacă ţin la prinţipuri. Nu era bine că, refuzând să participe la emisiunile alea, mai apoi se căinau că ei nu au reprezentare la antenă.

Acum, când au trecut în opoziţie, cei de la PDL au renunţat la boicot. Cei de la antene au rămas aceeaşi. Pe Gâdea îl cheamă tot Mihai, pe Ciutacu tot Victor, iar în discursul lor nu s-a schimbat o virgulă. Dar pedeliştii au renunţat la boicot. Că acum sunt în opoziţie, partidul e muci şi au nevoie de media. Cum a rămas cu principiile, cu tot zgomotul făcut la momentul boicotului? Singurul lucru care s-a schimbat, repet, este că acum pedeliştii sunt la ananghie. Şi atunci nu devine evident că tot boicotul ăla a fost doar o dovadă de aroganţă, de dispreţ, o formă de presiune ( nu singura!)  îndreptată împotriva unora care nu se arătau dispuşi să se facă preş în faţa lor?

Cam asta e cu prinţipurile. Şi nici nu cred că se va schimba ceva, pe la pdl, foarte curând. Nu cât timp acolo există conţinut ridicat de Udr€a ( sic!).

5 thoughts on “Dacă boicot nu e, prinţipuri nu-s”

  1. Au renuntat la boicot, dar n-au renuntat la trollat. Acum ma uit la Spinu de la Iasi in emisiunea Sandrei Stoicescu si ma minunez cum il lasa sa strice emisiunea. Acelasi lucru s-a intimplat si la Realitatea, dar na, acolo e alta mustarie.

  2. Ei ce sa ii faci si ogarul turcului ce a uitat el de oase si carne macra si cum sa invarat el saracul cu mere padurete cind la uitat turcul in padure !!!. 😆

  3. Nu știu în ce constă toată șandramaua și nu vreau să mă argumentez cu nimeni; băselu și pedelici iarăși nu mi-s dragi. Încondițiile astea de fiecare dată când am dat pe antene mi s-a făcut scârbă de ce am văzut acolo: un fel de show mizerabil, slab argumentat, jenant. Mă gândesc totuși că dacă vrei să ștergi cu cineva pe jos îți aduni un pic forțele, faci ceva mai de calitate un pic, nu? Hai nu din prima seară, dar după trei patru ani tot înveți cum, nu păstrezi aceleași replici și personaje penibile.

    În afară de asta îmi place foarte mult ce/cum scrii:)

  4. Ba da! (laîntrebările din penultimul paragaf.)
    La ultimul… Ai dreptate, da-i fix problema lor. Îi a lor, ei s-o rezolve! Să-l văd pe Blaga…
    Banzai!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.