Pariurile zilei

Azi avem două meciuri:

Polonia -Grecia (1-1)

Rusia- Cehia (4-1)

Ca ne-microbist, în primul meci merg cu grecii. Din solidaritate. În al doilea cu ruşii. De-al naibii.

11 thoughts on “Pariurile zilei”

 1. daca e pentru ne-microbisti, ma introduc si eu. exact invers. deci, polonezi dupa Sobieski si cehi Havelieni (sa nu zic de Staropramen ca nu rimeaza cu Sobieski) 🙂

 2. dar de ce cu grecii din solidaritate? ortodoxa sau cum? eu merg cu polonezii, pentru ca grecii joaca infect, asta fotbalistic, si sunt inamici constanti ai Romaniei, in plan politic. fata de lesii pe care-i caftea Stefan de cate ori venea cu chef de la crasma, grecoteii cu nas subtire numai belele ne-au facut. Si mi l-au omorat si pe Domnul Tudor. Despre rusi.. mai are rost sa explic?

   1. Haha! Da, normal ca se misca mai bine rusii. Nu trebuie sa fii vreun Platini sa observi asta! 😉
    Dar eu tot nu-i suport! 😆

 3. Sa nu mai zicem ca jumatatea din nobilimea romana este greaca,valahia a afost condusa o gramana de ani de greci si au si facut cate ceva de la scris la civilizatie , de furat au furat exact la fel ca neaosii si nu cred ca ne-au intrecut cu “zula”.Macar grecii au scuza ca trebuia sa-si scoata banii primiti la “poarta”pentru primirea domniei.Ca ce-l mai mare scriitor roman a fost si el grec.In continuarea civilizarii valahiei au continuat-o rusii ,daca ne place sau nu.Hat tarziu a mai facut cate ceva un neamt,dar zdravan.Asta apropos de sport(daca fotbalul este sport)Vad ca Dl.Rabi a nimerit-o.Am aflat de la Antena 3.

 4. anonimus, nu stiu cine e “cel mai mare scriitor roman” in viziunea ta, nici la care nobilime te referi, iar de civilizatia pe care ne-au adus-o rusii, ti-o doresc tie si familiei tale pana la sfarsitul veacului. E clar ca ai facut istoria la Frunze, cu Iliescu probabil, dar si de acolo ai lipsit masiv. Apropo, daca prin cel mai mare scriitor roman te referi la cine cred eu, era aroman, deci tot roman, dar suddunarean. ca si cativa dintre fanarioti, de altfel. dar, una peste alta, in afara de penibilii aia de polonezi, nu cred ca mai misca cu cineva grecii in grupa aia.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.