Pariurile zilei – 2

Ieri am mers pe Grecia şi am fost la un penalti ratat distanţă de adevăr. Primul meci a avut de toate, eliminări, penalti-uri, ratări. Dar nu mi s-a părut teribil. Două echipe de valoare mai degrabă medie şi cam atât. În al doilea meci a fost altceva. O spun fără nicio ezitare: jocul ruşilor mi s-a părut absolut încântător. Nu ştiu dacă au prins o zi de excepţie sau asta e echipa Rusiei la viteza ei normală, dar felul în care s-au mişcat ruşii a fost , repet, încântător. Judecând după jocul de ieri, ceea ce e, poate, prematur, ruşii pot fi trecuţi printre favoriţii competiţiei.

Azi avem alte două meciuri:

Germania – Portugalia ( 1-0 )

Olanda – Danemarca ( 0-1)

În primul meci aş merge pe Germania ( îmi place Schweinsteiger şi nu-l suport pe Ronaldo). În al doilea meci, preferinţa mea de nemicrobist merge către Danemarca, deşi îmi e clar că olandezii sunt mult, mult mai buni. Danezii au  venit odată de pe plajă şi au făcut minunea, aşa că te poţi aştepta la orice. Astea ar fi preferinţele, totuşi nu m-ar mira ca rezultatele să fie exact pe dos.

3 thoughts on “Pariurile zilei – 2”

  1. Cum am scris si la mine, prefer Olanda in primul meci, apoi mi-e greu sa decid: in mod normal, per total, Germania e favorita mea anul asta, doar ca-s foarte apropiat de Portugalia si s-ar putea sa fac o exceptie azi. 😉

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.