Pe scurt

Ca intotdeauna, rezultatele date ieri seara de institutele de sondaj nu se pupa cu cele reale. Urmeaza, desigur, explicatiile “stiintifice”. Oricum tendinta e clara. Daca rezultatele astea se repeta la toamna, atunci e perfect posibil sa nu avem nicio opozitie. Ceea ce nu stiu daca e cel mai sanatos lucru.
Mai multe am sa incerc sa spun diseara, la Dana Grecu.

10 thoughts on “Pe scurt”

  1. opozitia poate sa fie si extraparlamentara, ceea ce le doresc. Ne-am descurcat fata opozitia pnt, ne-om descurca si fara opozitia pdl. In felul asta se mai curata si pdlul de parasutati ca udrea, macovei si preda si poate deveni din nou un partid prizabil, in masura in care exista asa ceva. Acum, eu cred ca cei mai multi oameni capabili sunt la PSD, desi nu agreeez in nici un fel ideologia lor, pe care nici ei, de altfel, n-o prea respecta, sau e una originala, nu stanga occidentala, dezgustatoare. Dar ce folos ca au oamenii cei mai calificati, daca vin cu petardele astea in alcatuirea guvernului, pe exact acelasi sistem al lui Basescu: cu cat e mai incompetent, cu atat e mai dependent de mine si mai ascultator. Asta pare sa fii fost strategia alcatuirii guvernului, cel putin pe partea PSD. De la liberali nici nu stiu pe cine ar fi putut pune. Mi-e greu sa-mi amintesc un ministru competent al lor, sau, daca nu ministru, macar specialisti neajunsi in functii, cum are PSD-ul pe un Dan Mircea Popescu, de-un parexemplu. Dar ce folos, cum spuneam…

  2. In mod normal alegerile parlamentare ar trebui ca USL-ul sa castige si mai “apasat”decat la primari,deoarece s-a zis ca macar primarii castiga indiferent de votul politic.Problema opozitiei mica sau mare exact asta este problema noastra?.Daca guvernul o sa conduca tara indiferent cine este primar si daca nu face diferentierea ar fi o lovitura intradevar de lovitura de maciuca PDL-ului sau ce a mai ramas.Sa conduca corect tara 4 ani si o sa aiba si rezultate.Cred ca Ponta ,Antonescu si Constantin vor reusi sa-si convinga membri de partid pentruca au vazut exemplu portocaliilor.Ar trebui sa inceapa o normalitate ,de acum.Sper.

  3. Bine zis, o sa incercati… Dl. Sova e un tip care vrea sa para serios luindu-se prea mult in serios…

    De ce nu-i spuneti ca pute pe fata la Brasov, ca d.Nitza a facut ce-a facut intotdeauna, la lumina zilei, si-a tras spuza pe turta. Un om de mare valoare, d. Nitza, de tot respectul. Intrebati orice brasovean. Tone de respect i-am da cu totii.

    In Brasov nu trebuia sa i se puna lui Scripcaru in fata candidati PSD. Grosul Brasovului voteaza PSD-isti, din principiu.

  4. Uluitor cum unii, la nici 24 ore de la alegeri, considerandu-se mari invingatori, devin deranjati de cuvinte, aroganti. Bine, de la Sova n-ai ce sa ceri, da’ orisicat…

  5. Nu l-a lasat… formatul ala de emisiune e un rahat mare, o pierdere de vreme, doar imagine… nu ajungi sa dezvolti ceva decat in masura in care e atat de sf ca sta dna Grecu cu gura deschisa…

  6. Există ceva mai rău decât USL 90%. Un astfel de USL şi-ar crea până la urmă propria opoziţie. Dacă însă PDL va obţine un 20-25% dar va continua şi în opoziţie să distribuie “punctaje” pe la câţiva indivizi cu gură mare şi simţire puţină, care să le repete ca papagalii pe la televizor anihilând orice tentativă de dezbatere, atunci mai bine fără ei.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.