Votul bate bacul

Bre, când ţara, naţia, posteritatea, universul… divinitatea, bre, când ăştia ţi-o cer, laşi tot. Laşi nevastă, laşi bere, laşi bacalaureat şi te pui în slujba naţiei. Uite, de exemplu, în Turburea, judeţul Gorj, Ion Bârcă a înţeles asta. Om şcolit, avea clase multe, monşer. Paişpe clase. Paişpe. Adică omul era în clasa a paişpea. Şi a renunţat să-şi mai dea bacul ca să se ocupe de campania electorală.

A fost o ambitie, asa, întrucât cu cine vorbeai prin sat zicea ca primarul nu are liceul. Bine, domnule, uite, se face si asta, da?! Poate îl termin, poate nu, o sa vad. Nu m-am mai dus acum la scoala ca la Primarie aveam treaba non-stop”, a spus primarul.

Hai să vă dau mai departe tot din ştirea Mediafax, că e minunat.

El a afirmat ca, initial, se gândea sa urmeze si facultatea, dar dupa ce a fost reales primar nu mai este atât de dornic sa devina student.

De asemenea, primarul a explicat ca s-a hotarât sa urmeze liceul la insistentele sotiei si ale fiicei sale. El este elev în clasa a XIV-a la Grupul Scolar Bârsesti din Târgu Jiu.

“Exista vreo facultate de primar? Are vreun primar facultate de primar? Trebuie doar sa fii un bun organizator. Eu am fost si presedinte de Cooperatie si am avut 54 de magazine în subordinea mea. Nu am iesit un cinci bani lipsa. De scoala acum m-am apucat ca a insistat si fie-mea si nevasta-mea, mai mult de gura lor”, a mai spus primarul.

Ion Bârca are 48 de ani si este unul din cei opt primari ai PDL alesi duminica în judetul Gorj. Primarul a câstigat alegerile cu 60% din voturi.

Cum a câştigat ăsta alegerile? Simplu: avea două clase peste toţi ceilalţi candidaţi.

5 thoughts on “Votul bate bacul”

  1. Da ,este o perfecta reflectare a faptului ca cetatenii isi aleg reprezentantii pe care ii percep asemenea lor;in cazul acesta nu cred ca au contat cele doua clase in plus,ci faptul ca nu se observau … Avand in vedere ca nivelul de educatie si cultura scade rapid, nu vreau sa ma gandesc cum vor fi alesii natiunii peste cam…15 – 20 ani !

  2. Are dreptate omul ,uite Ontanu a fost aciivist pcr ca Birca si a ajuns primar la capitala ba si general ,chit ca in armata a fost soldat prost la diribau .Romania este tara tuturor posibilitatilor .Si se poate mai mult daca il ascultam pe presedintele nostru Base si ne procopsim cu ceva mecanici auto sau chelnerii in plus,nu !!!!. :mrrgreen:

  3. Am avut si un ministru prin invatamant , toba de limba romana.Cu 11 clase. Iti dai seama ala unde putea sa ajunga daca il indemna familia ?

  4. Dar facultate de presedinte de tara de ce n-avem,ca ajung unii chiar si fara facultati mintale?Dupa ce te-ai tot leganat in spume fie de la tangajul navei,fie de la whisky,te poti crede comandant suprem.Si daca esuezi o tara si o lasi devorata de rechini ce mare lucru,ca poate se regenereaza cum o tot face de vreo doua milenii…

  5. Inspaimantator a fost comentariul unei votante a respectivului: “domnul” Ceausescu avea doar patru clase si a facut atatea pentru tara! Chiar asa??? Ajungi sa vrei sa restrictionezi dreptul de vot. By the way….daca are cineva rabdare, in statisticile BEC, undeva la capatul raportului exista un nene candidat la un consiliu local care a intrunit zero voturi. Se certase cu nevasta, se intelege, dar si cu el insusi?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.