14 thoughts on “Aur”

 1. Impresionant… Pur si simplu te lasa fara cuvinte.
  Multa stima pentru Maia Morgenstern, o artista care se implica pentru o lume mai buna.

 2. Da,de mare impact,bine facut! Dar,nu cred ca se poate extrapola ! Rosia Montana este in centrul atentiei tocmai pt.aurul de acolo!Fara el ar fi o banala zona rurala ca atatea altele din tara asta! Cate mine s-au inchis si cati mineri disponibilizati( dintr-o multime de zone miniere candva prospere)pot aparea oricand in clipuri si sa rosteasca: oamenii din……….nu vor decat sa munceasca! Luminile sunt pe cei ce trebuie sa scoata aur Dumnezeu stie pt. cine si pe ce sume !

 3. eu le propun celor de la gold corporeișiăn să exploateze aurul din gurile țiganilor, cred că ar fi mai bine pentru toată lumea.

 4. clipul e bine făcut, e impresionant, dar problema e – chiar și metaforic greșit pusă. Să fim serioși, nu le datorăm nici un aur, nu vreau să le dau nimic, că nu suntem cuceriți de ei. Clipul era bun dacă îl făceau dacii, după ce-au pierdut războiul, eventual, așa e doar o chestie, așa… pour epater les bourgeois, făcut de hipsteri ca Nicușor Dan. Nu, domle, vreau un videoclip cu un personaj – preferabil român, totuși – care îl ia pe Frank Timiș si îl dă în șuturi afară. Pentru că n-avem nici o datorie față de labele astea de la goldcorporeișănu pulii mele.

  1. Da,chiar asa! Cum adica : ia aurul si lasa-ma in pace !De ce ?Sau poate chiar a fost un razboi de care nu am avut habar si am fost predati in schimbul a tot ce e pe sol si sub el,iar acum isi iau prada si nu are rost sa ne opunem chiar daca sangeram!

  1. Nu mai pot tradatorii de palma d-nei Maia! Ea ramane fara aur si cu urechile in sange iar tradatorii cu aurul ! Razboiul pt. resurse nu se castiga cu palme morale indiferent cat sunt de inspirate …

 5. In sfarsit, un spot inteligent. Totusi, poate ne explica si noua, bizonilor, cineva ce a fost cu declaratia aia a lui Isarescu mai acum vreo un an-doi,cu ”Romania nu are voie sa detina nustiucat aur in plus” si de ce nu poate statul roman sa extraga aur de la Rosia Montana si uraniu de la Baita-Plai pe spezele proprii? Dar petrol? Sau lemn? Pentru asta sunt buni doar canadienii, austriecii si ungurii??? Si in timpul asta noi romanii, ce sa facem, sa extragem si sa dam la export manele, Inna si râgâitura de mici si bere? Cacat!

 6. Da, e un raspuns , peste timp, chiar al dacilor, al dacilor liberi. Ce-ar fi sa ne gandim mai serios la radacinile noastre ?Si eu i-am cam incurcat pe cei de la Recensamant,cand am declarat, la rubrica Etnie, “dacica”.Sa le fie de bine !

 7. zincabeiu, să ştii că de-aia au bulibăşit recensământul, că te-ai declarat tu dac. Şi nu, nu e nici un răspuns al dacilor liberi, pentru că Maia cu greu poate fi văzută ca având vreo legătură cu dacii, pe de-o parte, iar pe de alta, goldcorporeişăn nu e Roma şi nu ne-a ocupat. Deci n-are dacul liber din tine ce răspuns de acest gen le dea. Ce-ar fi să mai pui mâna si pe cărţi, nu numai pe internet. Şi cred că se gândesc deja prea multi la rădăcinile noastre şi citesc despre asta prea puţini.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.