Care solidaritate?

Un dobitoc îmi reproşează că nu sunt “solidar cu Ponta”. Pardon? Poftim? Da’ de ce ar trebui să fiu solidar cu el?  Când a fost el solidar cu mine? Iar în chestiunea plagiatului e problema lui, să şi-o rezolve. În treacăt fie spus, am văzut pasajele invocate. Naşpa.

A, da? Serios? E lucrătura lui Băsescu? Da? Şi? La ce v-aţi fi aşteptat? Cu Băsescu rămâne cum am stabilit, aici vorbim de plagiat. Am repetat-o de m-am săturat: meciul nu e jucat, toamna nu e câştigată, iar ăştia nu vor sta cu mâinile în sân. Mai ales când useliştii le aruncă remorci cu muniţie.

Aşa că scutiţi-mă de obligaţiile de solidaritate. Fie vorba de Ponta sau Patapievici. Dar de ce nu trebuie să devin solidar şi cu madam Plăcintă, acum că a trecut la USL şi e iar virgină? Lăsaţi-mă să îmi consum scârba în linişte, oricum ţara asta a devenit un hoit din care haite de necrofagi se luptă să smulgă câte o ciozvârtă.

 

19 thoughts on “Care solidaritate?”

 1. Din pacate ai dreptate! Ar trebui sa fim solidari intre noi, impotriva lor! A ajuns 22 de ani cat au transformat tot in hoit si pe noi in morti ambulanti, goi pe dinauntru si manelizati pe dinafara…

 2. Subscriu pe de-antregul la “Lăsaţi-mă să îmi consum scârba în linişte, oricum ţara asta a devenit un hoit din care haite de necrofagi se luptă să smulgă câte o ciozvârtă.” Nu stiu ce-as putea sa adaug ca sa fie mai clar de atit.

 3. Din pacate,scirbit de “clasa repetenta”(polotica)sintem multi:)
  Si totusi trebuie sa …speram(sa ne agatam de …ceva).Atit de mult ii place sa fie “repetenta”acestei “clase”ca vine iar si iar si iar…la putere…Da’ #labrutarie,niciodata,puah..

 4. Vai ce mult ii iubesc !!, cum pe cine pe Ponta ,USL-ul ,PDL-ul pe Base si Patapievici pe toti ,dar sa bata la alta poarta ca pe moment am podul plin!!.

 5. n-are domle Ponta nici o vină, cum nici nefericitul ăla dinaintea lui nu avea, ăla de la educaţie. Vinovaţi sunt că au avut încredere prea mare în ăia care le-au scris lucrările. Howgh. Am şi eu o întrebare, pentru bucureşteni… dacă toţi ăia cu papioane sunt în faţă la ICR, în parc la Operă cine a mai rămas?

 6. Oameni buni, daca Ponta cade dupa ce trece legea prin care CCR nu se mai poate pronunta asupra mizeriilor care trec in parlament, am belit-o rau. Fie ca ramane tot USL, fie ca vine iarasi PDL sau altii, acea hotarare trebuie stopata, pentru ca daca nu, toti dupa vor profita de ea 😦

 7. Dar cu Mircea Diaconu ar trebui sa fim solidari? Ce a plagiat, ce a furat? Doar ca a fost naiv si s-a increzut in aia de i-au spus ca n-are nici o incompatibilitate ca director de teatru si senator.E si naivitatea un pacat.Si ce e mai imoral: sa-ti angajezi nevasta(chiar micsorandu-i leafa) sau sa-ti faci copila(inteligenta si plina de succesuri) europarlamentar?Sa nu ziceti ca meritele personale au propulsat-o…

   1. Personal, consider, fara a ma putea considera un tip dus cu pluta pe raurile unui soi de fanatism religios, sau ceva de genul asta, ca Iurie Darie “a suparat” niscaiva “foruri superioare” cu iesirile lui publice mai putin decente, dintr-o perioada nu tocmai departata. Cred ca anumite chestiuni de genul asta se platesc, intr-un fel sau altul… Cred ca pacatele (unde pacat = ceea ce nu accepta constiinta noastra) noastre, se platesc, mai devreme sau mai tarziu. E posibil sa ma insel, dar…

 8. reflex de nkvdist imputit care scoate dosarul din sertar.
  in rest – nasol, da, dar… cate doctorate necopiate or exista, la noi sau aiurea? s-a luat si nobel pe copiate, asa ca…

 9. Dar eu nu vreau sa-mi consum scarba in liniste si nici voi nu vreti caci altfel n-ati scrie aici! Atata timp cat platesc imozitele intocmai si la timp ,respect legile si regulile am pretentia ca cei pe care ii votez sa nu-mi provoace scarba! Nu am votat niciodata pe Basescu si Pdl-ul asa ca nu m-am simtit nicicum partasa la ce s-a intamplat,dar pe astia i-am votat! Si de fapt i-am votat pe Ponta si Antonescu crezand ca-si pot tine partidele in mana si vor lua puterea de la baroni ,combinatori si samsari de functii si favoruri! Am crezut cu naivitate (care in mod normal nu ma caracterizeaza)ca ei doi chiar vor vrea si vor putea sa faca politica ALTFEL decat s-a facut 22 ani.Ceea ce fac acum nu este ceea ce au promis si trebuie sa stie de scarba noastra! Cu tot ce ai scris in rest : subscriu fara rezerve!

 10. Doare ultima frază…
  Da, scîrbă faţă de ei, problema e că ţara aceea e patria mea.
  Şi pt ce i-au făcut i-aş strînge de gît !

 11. Honestly, maitre, ma doare la banana de duda asta, nu ma afecteaza cu nimic in mod direct cacaturile academice ale premierului, insa nu pot spune acelasi lucru cand vine vorba de falsificarea dovezilor privind competentele profesionale ale procurorului general sau incalcarea principiului neretroactivitatii de catre legiuitori.
  Nu, nu pot fi solidar cu Ponta in acest caz, dar nici nu pot considera problema asta ca fiind una importanta acum, sau, ma rog, mai importanta decat celelalte amintite.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.