Rezumat

Deci, în rezumat, bună parte din intelectualitatea de dreapta, vajnică luptătoare împotriva statului şi vârtoasă apărătoare a iniţiativei private, s-a tras la papion de protest pentru că unul de-al lor ar putea rămâne fără serviciu la stat. Fain.

9 thoughts on “Rezumat”

 1. Papionul nu ma avantajeaza , ca-mi umbreste decolteul, dar la un protest al cravatelor de pionier mai ca-mi vine sa merg impotriva capitalismului asta salbatic, al goanei dupa profit care judeca totul in cfre, motiv pentru care se inchid spitale si scoli “nerentabile “si se anticipeaza iesirile din sistem “pe cale naturala”.Eu nu stiu daca sunt de dreapta sau de stanga, sper numai sa fiu de bun-simt.

 2. Pai normal, doar sint de dreapta, nu? Si unde traieste dreapta cel mai bine? La Stat! Asa i-a invatat prezidentul, bugetar milionar in euro. :))

 3. 500 de papioane zicese ,mai multi ca la grecii Termopile ,si motivati ,la mine in cartier socotim repede ,un porcoi de euroi dati pe apa simbetei cum sa nu stea neclintiti ca grecii la Termopile ,au si ei dreptete !. 😈

 4. supermisto sinteza 🙂 ce adunatura de inchipuiti, bovarici aspiranti la statutul de intelectuali… s-au dus acolo sa se legitimeze ca atare, bietii. ‘intelectuali’ incapabili sa judece cu propriul cap.

 5. ” Intelectualii, poltroni şi becisnici, asistă belferi la angoasele străzii. ”
  H.R.P. – Politice
  Realistă autocaracterizarea…
  Dar cum să nu se agite cînd le sînt în pericol privilegiile cîştigate cu preţul propriei demnităţi ?

 6. tuma’ ce mi-am luat costum nou şi era cât pe ce să cumpăr şi un papion în loc de cravată, că dădea bine. acu’ ori l-ar fi purtat căţelul, ori eram luat de prost, ‘tu-le muma-n cur cu protestul lor!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.