Scurt şi la obiect

Am şi eu o întrebare pentru coana justiţie, care văz că se dă forţoasă şi necruţătoare: de ce e Anastase în libertate? Atât.

14 thoughts on “Scurt şi la obiect”

 1. Pai nu mi-ai zis d-ta mie cand am intrebat cand intra borfeta la parnaie ca pe 30 februarie ? Eu de atunci tot astept ziua asta !

 2. Intrebarea mea este :ce dracu face USL-ul,duce un razboi cu pocnitori?Unde este munitia adevarata? Unde sunt dosarele Videanu,Udrea,etc.?Cu ce-i impiedica Basescu pe ministrii sa faca dosarele cand documentele sunt in propriile ministere? Ce-i asta: plagiator contra plagiator? Ori sunt beti ori sunt intelesi si astea sunt scenete cu care sa-si tina electoratul in priza fara curent pana la toamna cand se scutura de noi ca de paduchi si isi vad de afacerile lor! Mie nu-mi place cum se misca USL-ul !Nu sunt o naiva si Basescu nu m-a pacalit niciodata sa-l votez ,dar in astia am crezut!

   1. Cred ca nu stie cate are dar asculta bine cu toate ! Si stii ceva,imi este frica sa sa-mi mai ascult gandurile! Incep sa ma simt vinovata fata de fata mea ca am adus-o pe lume intr-o astfel de tara fara viitor!

  1. Cu totii suntem nerabdatori. Sa mai asteptam un picut, ce, crezi ca usl-ul nu doreste sa nu-i mai vada mecla? E chestie de zile.

 3. Iarta-ma de ce spun doamne ,dar cei care se straduiesc sa ia puterea vor sa nu se schimbe prea mult ,pe aici pe colea prin partile esentiale dar parandaratul sa ramina parandarat ,intreaba-l ce crede si pe nea Stere !!!. 🙄

 4. E in libertate fiindca vor sa o prinda inca odata asupra faptului. Prima nu se pune. Chestia asta o stiu de la o fata draguta care-mi spunea odinioara, sefu’, hai sa o punem si noi o data, ca o data nu se pune.

 5. Pentru ca nu are de ce sa fie acuzata, de aia. Ce lege a incalcat? A numarat gresit in plen. Asta nu se poate pedespi decat in interiorul parlamentului, prin masuri administrative. Anastase e vinovata moral, ca a facut o porcarie care sa facea la ordinea zilei. Exact ca Ponta. Si tot la fel, in acest fel li se incheie carierele politice.

 6. Pentruca “doamna cu banda peste ochi si cu balanta”este beata tun ,si-a tras jos naframa,a scapat balanta si un “ghiuj beat si el ,chior,chiel si depravat ,i-i sopteste la ureche ,si “madama da din cap a aprobare”.Asta este justitia Romaneasca si se poate vedea din Marte.Vai de capul nostru.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.