“Un excelent profesionist”

P.S. Poate e nevoie sa amintesc. Dupa pocinogul evocat in inregistrarea de mai sus, marele carmaci e anchetat de autoritatile franceze, provoaca un mare tambalau si la intoarcerea in tara este cercetat de securitate. Ulterior, e trimis la misiunea comerciala de la Anvers. Aspra sanctiune pentru unul care nu era colaborator al securitatii. Sireac Basescu, exilat la Anvers ca Ovidiu la Pont.

11 thoughts on ““Un excelent profesionist””

 1. Si ce vreti sa spuneti ca nu este?Este cel mai mare profesionist in manipulare ,impostura,agresivitate si tot ce mai trebuie pt. a alcatui Piratul Suprem !

 2. Dar exista un reportaj in JN despre asta. Poate CCR va spune ca e neconstitutional, asa cum a spus ca si noi ne cacam pe ei anticonstitutional.

 3. Pai nu !! ,ce sa faca recunoaste a turnat la secu ,o spune clar ,io luau alti lnainte si el a fost mereu pe locul intii . 🙄

 4. Un profesionist adevarat care si-a vandut obiectul muncii , care obiect nici macar nu -i apartinea !

 5. Ce sa toarne,a fost ofiter acoperit imediat dupa ce a terminat institul .Culmea e ca atat de vanitos incat recunoaste ca a facut o actiune criminala (incendierea a 38 de nave)si de sperjur si felonie,modificand probele.In mod normal un asemenea om nu trebuia sa ajunga presedintele Romaniei.Halal profesionist si om implinit profesional.Ciracul lui Nero.Si nici n-a navigat cine stie ce, ca s-a dus la Anvers din partea Securitatii.Sant colegii lui Basescu care au navigat un timp mult mai mare si au fost buni profwesionisti fara sa fie monomaniaci cu cu mania grandorii.Nu conteaza
  lungimea unui petrolier ca este condus automat si are GSM incat nu e mai periculos decat un TIR.Sa pui in balanta un” caraus “de titei,cu un intelectual distins,e culmea idiotiei furioase a unui prost incult si guraliv.Se vede ca nu i-au murit laudatorii ca se lauda singur mizerabilul cum conduce el “hardughia”cu “gaz”Ramane omul traznit cand vezi atata nesimtire.Ca nu e comandantul unui bastiment de razboi care are o mare
  raspundere, arme ,etc..Asta e a sustine un tractorist ca e tankist.Cand singura primejdie a lui Basescu era sa-si intepe “femeia gonflabila”din dotare.

 6. @

  Pentru CRIN ANTONESCU

  @

  Pentru VALERIU ZGONEA

  REVOCAREA ROBERTEI ANASTASE POATE FI FACUTA

  In cadrul sedintei Camerelor reunite se poate propune un punct pe ordinea de zi- care sa fie votat.
  La respectivul punct, figureaza acceptul desfasurarii sedintei “diviziei” Parlamentului – Camera Deputatilor – in cadrul plenului reunite, existand numarul necesar de deputati pentru acest lucru, senatorii fiind doar invitati. Plenul este suveran si poate decide in acest sens.

  I se incredinteaza conducerea sedintei unui vicepresedinte al Camerei.
  Se supune la vot (voteaza doar deputatii) ordinea de zi:
  – revocarea Robertei Anastase
  – alegerea unui nou presedine al Camerei Deputatilor.

  Se spune la vot ordinea de zi (voteaza doar deputatii).
  Se supune la vot primul punct- revocarea Robertei Anastase (voteaza doar deputatii)
  Se supune la vot al doilea punct (cu propunerea noua de presedinte)- voteaza doar deputatii.
  Se constata indeplinirea procedurile si se precizeaza noul presedinte al Camerei.
  Pentru incheierea tuturor procedurilor, deputatii supun la vot- si aproba- ca Decizia sa poata fi dusa la Monitorul Oficial si de un secretar general adjunct.
  Decizia Canerei este trimisa la Monitorul Oficial si publicata.

  Se reia, apoi, sedinta Camerelor reunite.

  P.S.
  Ar fi bine sa fie transmis mesajul pentru a se folosi ocazia actualei sesiuni extraordinare.

 7. Ei, secu’ a recuperat un tovaras de nadejde. ‘Mnealui este un profesionist desavirsit, si stim ca n-are nevoie de masterate si doctorate, pentru ca la ‘mnealui marimea conteaza. A navei. Cale de trei stadioane.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.