E oficial

De la Moshe citire: A căzut tirania! Vivat Republica! Vivat … ăla… boborul, musiu! Ospătar, încă un rând de Galibardi!

Gata. Antonescu preia valiza nucleară -hihihi. Iar think tank-ul alcătuit din Udrea, Eba şi Funeriu lucrează la  exit strategy.

Începe dixtracţia. Apropos, referendumul nu e dinainte câştigat, se ştie asta, nu?

Dacă vinde sticlele goale de la Cotroceni, Antonescu scapă de sărăcie. Doar să nu umple pereţii palatului de postere cu pokemoni.

Vorba unui ospătar:  Ăştia de la USL e băieţi buni, dar nu face consumaţie!

P.S. Nu înţeleg de ce o tot scutură propagandiştii cu abureala că “în iulie electoratul de dreapta e în concediu”. Ce pizda mă-sii? Acum concediile se dau pe afiliere doctrinară? Se apucă amploiatul şi scrie în cererea de concediu:”menţionez că sunt de dreapta”. A, eşti de dreapta? Atunci na concediu în iulie! Şi? Ce? în concediu ţi se dileşte dreptul de vot? Nu poţi vota şi în concediu? Ce rahaturi!

UPDATE:  Avem şi imnul revuluţiei, monşer.

27 thoughts on “E oficial”

 1. Noroc ca a reformat Base justitia si acum e impartiala. Cred ca se simte racorea de la celula lu Bombonel prin Modrogan. PDL se va transforma in PDR (R de la Rahova)

   1. Macar tatucul sa-i tina de urat. Nu-mi fac nici o iluzie ca incepand din seara asta o sa-si toarne viermii din PDL cenuse in cap si vor zgaria cu unghiutele la usa USL, plangand ca ei au fost tinuti cu forta si cu flacara violet care ii perpelea la cur in PDL. Dar este totusi o victorie faptul ca dupa 20 de ani am scapat de acest animal sinistru, care vreau sa cred, e terminat politic pentru totdeauna.

 2. Pai eu sint in vacanta de-acuma, dar in 29 iulie o sa votez, ca sa-i dau omului contra care i se cuvine, dupa care in aceeasi zi o sa plec glontz din tara, ca sa iau in piept incercarea care mi se cuvine mie.

 3. Asta cu electoratul de “dreapta” e hazlie pana la sufocare de ras. Dupa cum la fel ar fi fost si una cu electroratul de stanga 🙂

 4. Din ce se vede, marinarul si prietenii lui vor face tot posibilul in urmatoarea luna (luni) ca sa demonstreze ca tara e neguvernabila fara el (ei).

 5. Bag samă că postacii portocalii s-au dat la fund, nu-ţi mai infectează blogul. Or fi şi ei în concediu. D’ăla fără plată, pe termen nelimitat.

 6. Mie cel mai mult imi place imnul!
  Si daca dupa referendum ramane iara base, am plecat din tara. O sa-l iau si pe Crinu` cu mine ca si-asa alta treaba n-o sa aiba. Merem impreuna pe-o insula pustie…

 7. Îți este scârbă de Băse și numai când îl vezi cum răspunde ălora la întrebări, rânjind. Da mi se pare interesant că a spus ”Aveți grijă de țară și de oamenii ei”. Cum? Așa cum a avut el grijă?

 8. Eu nu inteleg democratia:daca un presedinte este ales cu milioane de voturi,cum poate fi demis cu 200.?

  1. Cum adica demis cu 200??? A fost SUSPENDAT cu 200 si ceva, parca 256. Demis va fi – DACA va fi! – tot cu milioane, la referendum.

 9. Cel mai deranjant lucru in toata nebunia asta este ca se repeta povestea dintre Iliescu si C.V. Tudor.
  Antonescu, nu stiu de ce, nu-mi inspira incredere.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.