Hai să ne slogănim

on

|

views

and

comments

Pedeliştii şi-au stabilit sloganul pentru campania de susţinere a lui Băsescu: „Vara asta se poartă alb”. Nu ai cum evita constatarea că pe la pedelic orice strategie stă rezemată pe un perete proaspăt zugrăvit. Comunicarea pedelică trebuie musai să treacă prin bidonul cu vopsea, că o fi portocalie, violetă, verde sau albă, culoare să fie. Acum înţeleg de ce s-au grăbit cei de la Apple cu noul ecran, „Retina”: ca să poată reproduce toate culorile prin care trece pedelicul.

Carevasăzică, de acum, când îţi pui chiloţi curaţi eşti pedelist. Dacă, să zicem, ai o cămaşă albă pe tine, chit că ţi se rupe de pedelic, uselea şi tot ce are legătură cu politica, tot o să primeşti clipiri din ochi complice de la casieriţa mustăcioasă de la supermarket, care o să fie convinsă că eşti băsonar de-al ei.

Acum, doamnelor şi domnişoarelor! Eu propun ca şi cei care votează pentru suspendarea lui Băsescu să îşi aleagă o ţinută aparte vara asta. Şi vă cer, doamnelor, dacă sunteţi anti-Băsescu: vara asta se poartă topless! Insist! Cine îmi susţine propunerea?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=16cWiWj–8E]

Promit un premiu pentru anti-băsista care trimite cea mai faină poză cu mesajul JOS BĂSESCU pictat pe ţâţe! Facem leapşă din chestia asta?

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația americană?

Microbismul nostru politic e mereu în căutare de noi teritorii de manifestare. Conform unei vechi și robuste tradiții, chibițul politic nu trebuie să știe,...

Nea Stere și Duracelu

Nea Stere are un discipol. Precum Socrate odinioară. Am putea socoti chiar că banca din fața blocului a devenit un fel de Păltiniș. Astfel,...

Nea Stere și războiul

O reîntâlnire cu nea Stere e un eveniment. Comparabil cu transportul dus-întors pe ruta București -Kiev a unei stive de cherestea. Pentru cei care nu-l...

Recent articles

More like this

19 Comments

  1. Am locuit 9 ani in Dobrogea. Am observat la populatia turco-tatara, ca la ceremoniile funerare, participantii se imbraca in alb. PDL-istii sa aiba o premonitie?

  2. Catalin Botezatu a scos noua colectie de „vara-vara 2o12″ pentru suspensoare. Colectia intitulata ” REFERENDUM” va a fi lansata la Curtea Constitutionala a Romaniei de manechinul Monica Macovei.

  3. „Şi vă cer, doamnelor, dacă sunteţi anti-Băsescu: vara asta se poartă topless!”

    Am vazut eu pe unul in parlamentul Romaniei, cu ambele maini ridicate in sus. Avea chiar si sani ca lumea, desi e barbat.

    E vorba de senatorul Voicu. Folositi-l pe asta ca simbol al campaniei anti-Basescu, musai topples. Succes garantat.

  4. sefu, daca se pune in practica propunerea matale (da n-ar strica sa includa si domnisoarele pe langa doamne), sa mor daca nu votez personal pentru suspendarea basescului, cat sunt io de pro-base. e pentru o cauza nobila, ce mama naibii.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.