Autodenunţ

În această după amiază îmi propun să beau şi eu o cafea. Cred că singur. Poate cu un amic. Încă nu ştiu. Dacă mă văd cu amicul, îl denunţ şi pe el. Ca să ajutăm organele.

Că poporul trebuie să ştie şi când beau eu cafea, nu doar când bea Ponta. Ce mare şmecher e Ponta să se dea el mare când dă câte un nes la pliculeţ, la amici?

13 thoughts on “Autodenunţ”

 1. totul se trage de la efectul laxativ al cafelei… probabil asta au in dosarul cu probe. a se cauta si in galeata cu nisip din copilarie …

  1. Aşa e, bre. Dar la guvern… nu poţi să faci un trafic de influenţă ca lumea, că nu se fumează. Ori eu trafic de influenţă fără ţigară nu concep.

 2. Dar nu e penal sa dai pe surse “probe” din doasarul de coruptie? Cea mai proasta alegere a facut Crin cind a ales sa nu dea afara cele doua slugi basiste: Luluta si Morar, care fac politie politica in RO.

 3. Poate apare Cezar Preda să ne spună:
  Este clar! Lovitura de stat demascată!
  “Cafea”, în acest context, este cod pentru “postul Codruței”!!

  Dacă mai vine ăsta la TV cu aiurelile lui, sper să fie și halatele albe de la Spitalul nr 9 pe aproape.

 4. Vaca asta crede ca scapa de ce o paste?!M-a tem ca nu.Dar face porcarii in interesul sceleratului de Basescu.Si-au pierdut mintile de groaza .Cel putin pentru abuz in functie o sa fie judecata.Pot paria.Astia s-au crezut eterni,si nu realizeaza in ce situatie se afla.Prosti ,Dle!!!

 5. M-a dracia dracului parca Ponta ar fi fost belfer,sau a fost procuror si avea colegi,si-si cunostea si meseria?!.Ce dracu’ numai Basescu contrabandistul trebuia sa discute la telefon cu Kovesi si Morar.Ce credeti
  ca discutiile cu “tartorul sef” nu erau urmarite si inregistrate?!

 6. Am inghitit o gura de zaţ, pentru ca uitasem ca e cafea turceasca, si nu-s obisnuita. Acum ca m-am autodenuntat, sa ma imbrac frumos ca vine DNA-ul.

 7. Eu am baut si am uitat sa ma denunt. Daca ma denunt mai tarziu inseamna ca ascund ceva organelor, daca nu ma denunt, cred ca e si mai grav. Nu stiu ce sa fac.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.