Tipic

Pentru Băsescu, desigur. Ca întotdeauna stă cu (pardon!) curul la Constituţie. (Foto: B1 via ziare.com)

14 thoughts on “Tipic”

 1. N-am nici o treaba cu Basescu, nici nu mai pot vota ca mi-a expirat pasaportul de nu stiu cand. EU nu inteleg un lucru – de ce s-ar crampona Basescu de functie, pentru cei 2 ani de mandat?

  Opozitia il caracterizeaza ca find egoist, lipsit de scrupule. De ce i-ar mai pasa atunci de PDL? In plus in urmatorii doi ani va fi tinut in suturi continuu.

  Cred ca Basescu nu are vreo sansa, char daca cumva nu pierde referendumul (nici n-am zis castiga) pozitia ii va fi sifonata rau, nu va putea sa faca nimic impotriva PSD. Daca pierde il paste puscaria acum sau peste 2 ani, e clar. Eu nu inteleg de ce nu renunta, probabil ca a incercat sa negocieze ceva dar astia de la PSD (e clar ca PNL nu mai exista) il vor baga la parnaie si nu 2 ani ca pe Nastase.

  PSD e mult prea puternic, eu ma mir cum de a rezistat PDL pana acum iar Romania e clar ca nu mai are opozitie. Probabil ca PDL va dispare dupa alegerile din toamna iar Romania va trebui sa “inventeze” o opozitie ca doar e democratie, nu?

  Cat despre factorul extern, Romania e o tara totusi mare, UE si US vor fi nevoiti sa negocieze cu noua putere. Dar incredere nu va fi, Romania va continua sa fie in zona gri, relatii de genul cu republicile ex-sovietice sau fosta Iugoslavie. Problema e ca la o adica, NIMENI nu va ajuta Romania, vezi cazul Iugoslaviei care s-a crezut prietena cu toata lumea si a ajuns bucati, bucatele…

  1. “Daca pierde il paste puscaria acum sau peste 2 ani, e clar.”
   wishful thinking 🙂 pe ce motiv, flota?!? Imi vine sa rad. Casa din Mihaileanu? aici e ceva, de nu s-o fi prescris, dar mi-e greu sa cred ca se va dovedi. Mai e ceva?

   Hai sa incerc o profetie: daca USL va avea tot, nu va intra nimeni in puscarie, nici macar un PDList. Poate la inceput, pana nu intra bine in DNA, Parchet, Justitie in general. Foamea e prea mare, iar banuti se vor gasi tot timpul pt cine trebuie. Din pacate, spre deosebire de ce declara Base, nu cred ca micutii pasi inainte din Justitie sunt ireversebili.

  2. Base tine de functie pentru ca stie ce i se va intampla lui si acolitilor dupa ce ca pleca de la Cotroceni. Va da socoteala pentru toate ilegalitatile si furturile din banii nostri. De aceea ne-a taiat noua salariile, pentru ca nu aveau suficiente sume de furat.

  3. “Cat despre factorul extern, Romania e o tara totusi mare, UE si US vor fi nevoiti sa negocieze cu noua putere”
   Serios , pe ce te bazezi ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 2. Esti foarte spiritual.

  Hai sa-ti explic cum e sa stai cu curul la Constitutie:

  Constitutia Romaniei, art.142: “Curtea Constituţională este garantul supremaţiei Constituţiei.”

  Curtea Constitutionala: “In exercitarea atributiilor constitutionale, presedintele Romaniei participa la reuniunile Consiliului European, in calitate de sef al statului”
  Victor Ponta, prim-ministru: “Voi merge la Bruxelles!”

  Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor: “Pot sa sesizeze si pe mama Curtii Constitutionale!”

 3. Observ in ultimele zile lipsa totala de “rational” in ambele tabere! Este absolut halucinant! Asta imi spune un lucru in ceea ce-i priveste pe cei care-l urasc rau, rau de tot pe betiv: vor merge la vot in patru labe daca e cazul sa-i puna stampila pe bot, ceea ce din punctul meu de vedere e bine. Ceea ce ma tulbura e lipsa de ratiune si dezbinarea pe care acest nemernic a reusit s-o sadeasca in acest popor!

 4. Raby crezi ca o sa am ocazia sa cunosc personal unul care la locul de munca era merlit sa duca seful in circa 8 etaje ,sau o sotie care sa fie multumita ca sotul este magar de dirloaga pentru acelasi scop ,asa cum a declarat ca a facut Base !!. 🙄

 5. Mare adevar graieste ACUB 123 si exprima exact gandurile si crezul meu despre situatia politica a tarii.Stima mea si admiratieptr dansul.!!!1

 6. Vercix @In mod normal basescu ar fi in spatele constitutiei si ar da din cur sodomizand-o ,ca asta este placerea lui perversa.CCR-ul nu este decat o gasta de basisti pusi de el si prieteni lui.Cand citezi cu atata seriozitate sentintele CCR-ul m-a pufneste rasul.Daca citesti in Constitutie cuvintele “Seful Statului”eu ma sinucid.Daca in Constitutie se poate cita un singur aliniat in care presedintele face ceva si nu este urmat de :aprobarea Guvernului sau ,si Parlamentului il” pap “pe basescu.Daca in Constitutie scrie ca Republica Romania este o republica semi prezidentiala mananc toate Constitutile din fundalul cu sceleratul de Basescu.Dece credeti ca CCR-ul n-a trimit nici pana acum sentinta in care Basescu ,de o mie de ori blestemat ,se duce la Bruxelles din pozitia de “Sef de Stat”,pentruca CCr-ul a incercat sa schimbe ordinea de stat de capul CCR-ului.din pricina grabei de al servii pe scelerat a incalcat Constitutia.Si eu trebuiesc sa ascult de CCR-ul ca este sancrosanta dupa ce s-a schimbat de trei ori.Sa fim seriosi,o sa-i respect cand o sa le castige respectul nu idioti fara carte,,renumerati ,si consilieri juridici de MAT.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.