Ştirea zilei

Războiul româno-român, despre care pomenea cândva veşnicul întru amintire Octavian Paler, continuă. Mai abitir ca niciodată.

9 thoughts on “Ştirea zilei”

    1. E usor sa-ti pui intrebari din moment ce nu traiesti printre ei ! Nesansa noastra a romanilor a fost faptul ca am stat la confluenta a 3 mari imperii . La asta nu te-ai gandit ?

      1. Între ei am crescut, sunt unul de-al lor și tiu ce vorbesc. Azi riscă să nu le fie mai bine decât sub imperiu. Pentru căcaturilede la bucurești.

  1. Ce razboi rabi?… a fost o intilnire ” mititica” ( fara trimiteri la lumea nevinovatilor de dincolo de gratii). Chiar cu Blaga “cap de brau”, PDL din toata zona Ardealului, nu a reusit sa duca in excursie (gratuita, cu aer conditionat, cu merindea si traista asigurata) la Cluj 6ooo de oameni… si sunt cateva judete- Arad, Timis, Bihor, Sibiu, Alba, Cluj, Bistrita Nasaud, Hunedoara, Maramures, Salaj… Norma era de 2.ooo oameni/judet. Astazi la Cluj s-a purtat “FLIT”.

  2. Din trei preşedinţi pe care i-am avut după ’89, doi au avut talentul să declanşeze războiul de care zici. Ce mi se pare interesant, este că singurul care a militat pentru normalitate e cel mai dispreţuit dintre toţi, pentru că ar fi fost un preşedinte slab. Se pare că ne place să ne caftim între noi.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.