Na-na-na

M-am săturat de suspendeală. Unde te întorci numai peste suspendologi dai. Din ambele specii: dasuspendologi şi nususpendologi. Nususpendologii se cred mai cu moţ, că ei au trei butoane la telefon: pipi, caca, bani de la buget. Şi fac mişto de dasuspendologi numindu-i “suspendaci”. Iar dasuspensologii îi numesc şi ei pe ăştia, cu drag şi dulceaţă în glas: atârnaci. Eu m-am cam săturat de rahatul ăsta. O să merg pe 29, fut o ştampilă, pa şi la gară. De ce frâul iepei trebuie să-mi omor eu ficaţii din cauza jigodiei ăsteia de băsexu?

Pe urmă sunt tolomacienii, prudenţi, cujetători şi extrem de circumspecţi. Dotaţi cu polonicul logicii îşi pun şi pun întrebări profunde, de genul: da’ PSD-ul o fi mai bun? Da’ Antonescu nu e şi el de caca? Mari înţelepţi! Atât de înţelepţi încât n-au văzut nimic din ce s-a întâmplat în ultimii opt ani ( mă refer la tâmpiţii oneşti, nu la ăia proptiţi la oala cu ciorbă bugetară). Atât de înţelepţi că n-au priceput încă ce se votează pe 29 iulie, adicătelea şutarea în cur a derbedeului şi nu înscăunarea în veac a lu’ Antonescu.

România arată azi de parcă aproape toţi s-ar fi împărţit în două mulţimi, aşezate faţă în faţă, aliniate, şi s-ar pişa unii pe ceilalţi. Şi câţiva zăpăciţi îşi imaginează că şuvoiul călduţ şi gălbior, care s-a format între cele două găşti, ar putea valorificat cu o hidrocentrală. Sau pişocentrală.

Dar m-am săturat şi nu mai am chef să scriu despre asta. M-am săturat până peste ochi de discreţia lui Antonescu. De aplaudacii care au impresia că dacă îl detest pe băsexu am trecută în buletin obligaţia de a deveni propagandistul ăstorlalţi.  M-am săturat şi nu mai am chef să scriu despre asta. “Bagă cu na-na-na, ca la folk” îmi spunea tovarăşul Răcanu, pe vremea liceului, când mă făceam că nu ştiu versurile cântecelor tâmpite, de la tâmpitele serbări şcolare. Na-na-na-na-suspendare-na-na-na-băsexu-na-na!

13 thoughts on “Na-na-na”

  1. Aşa este ! Nu toată lumea înțelege că pe 29 vom vota suspendarea lui Basescu şi nu “înscăunarea” lui Antonescu. Eu una sunt curioasa câţi români vor ieşi la vot şi câţi vor şti unde să pună ştampila.

    1. Romani din astia adevarati din Romania nu din astia falsi care sa dus in strainatate. Ca aia saraci nare unde sa puna stampila ca zis guvernu cai voie sigur cai voie atata doar case poate in doar doua locati din lume: in varfu la turnu aifal si in fundu la groapa marianelor. Carei mai aproape, fireste.

  2. Om stampila si-apoi om vedea ce-o fi … ! 🙄
    Ca de ce-o fost AM VAZ’T DEJA … Si sunt satul pana peste … !!! 👿

  3. Ai rabdare Rabbi ca trec 12 zile.Daca nu mor, sper s-a vad ce se intampla.Dar daca iar o patesc din pricina “Bizonilor”devin criminal in serie!!!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.