E sau nu e?

O prietenă mă roagă să îmi dau cu părerea despre acest text. O pseudo-ştire, scrisă cu poftă de glumă. Ar trebui să decid dacă merită să-şi faca blog. Vă pasez vouă decizia.

Președintele Băsescu s-a ținut de cuvânt: a anunțat azi, într-o conferință de presă, că va face o nouă tăiere a pensiilor și salariilor, pe fondul necesității declanșării unei noi perioade de austeritate. De asemenea, Băsescu a precizat că se discută negocierea unui nou acord de împrumut cu FMI, în cuantum de 20 de miliarde de euro. Banii obținuți de la Fond vor fi direcționați pentru finanțarea priorităților strategice ale Guvernului Boc, anunțate de premier imediat după revenirea la Palatul Victoria. Pe lista de priorități se află amenajarea a șapte pârtii de schi de agrement precum și una de schi alpin pentru organizarea de competiții, douăzeci de piscine, dintre care două olimpice și 15 săli de sport dotate cu echipamente de ultimă generație. 

 

Inițiativele legislative susținute azi de Președinte au vost votate de 200 de parlamentari, din cei 100 prezenți.

14 thoughts on “E sau nu e?”

 1. Bre Mordechai prietena dumitale este o scumpa dar sa le dea dracului de bloguri pentru ca ii da idei lui Base ,matale crezi ca ala stie de gluma ,si asa are prea multi bizdici in cap !!!. 😆

 2. Eu zic ca mai trebuie umblat un pic la stire, de exemplu sa taie de tot salariile la bugetari, sa taie si pensiile, sa creasca impozitul pe venit la 25% si cu bani astfel obtinuti sa faca “șapte pârtii de schi de agrement precum și una de schi alpin pentru organizarea de competiții, douăzeci de piscine, dintre care două olimpice și 15 săli de sport dotate cu echipamente de ultimă generație. “

 3. Sugestie: sa trimita stirea lui Turcescu labeunu!! Precis o va citi cu ochii scanteind de satisfactie si un ranjet dezvaluindu-i caninii!!!

 4. mie mi-e cam fricĂ, de ce să nu recunosc. Adică, dacă dau nas în nas cu el, nu mi-ar fi frică să-i zmulg beregata cu dinţii, dar de ce e în stare să îmi facă şi să ne facă, de la distanţă, dacă nu crapă, nu intră la răcoare şi nu pleacă luni de la Cotroceni… de aia mi-e tare frică.

  1. D-l Basescu e terminat, e terminat din momentul in care, in calitate de presedinte-jucator, s-a jucat cu economia tarii si indirect cu “farfuria” fiecarui roman.Frica ii este lui de verdictul propriilor cetateni.
   Totul se plateste, mai devreme sau mai tarziu, in lumea asta sau cealalta. Intotdeauna, cu dobanda si comisioane ! Iar data scadentei nu o poti alege.

   1. asta se cheama wishful thinking. Pe lumea cealalta platim, nu-i vorba… dar aici, pe lumea asta… nu e chiar o certitudine. ia uite la iliescu, ce linistit e, la brucan, ce linisitit a crapat, la toti tortionarii de la Pitesti, Aiud, la generalul plesita etc…
    dar, normal, nu tre sa ne pierdem speranta

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.