Buredin a câştigat referendumul

 

Buredin Ibadula e vecin cu nea Stere, deci şi cu mine. Toată viaţa a fost pasionat de politică. Şi mereu a fost în opoziţie. Opozant autentic, şi înainte de 1989, pentru Marea Adunare Naţională el vota doar candidaţii Frontului Democraţiei şi Unităţii Socialiste, de-al naibii, ca să nu iasă comuniştii. Pe urmă opţiunile lui electorale au devenit mai diverse. În mai, 1990, a votat cu Partidul Prosperităţii Democratice a Poporului Absolut. În 1992, PPDPA se desfiinţase aşa că a votat cu Partidul Unităţii în Lupta Absolută. Patru ani mai târziu, în 1996, şi PULA se desfiinţase aşa că a votat cu Funar, pentru că Buredin, ca un bun român, avea boală pe unguri. Cum nu ştia la ce partid e Funar, a votat cu UDMR, specificând pe buletinul de vot „Doar pentru domnu Funar”. Pentru ca votul său să fie valid a semnat şi a pus şi data.

Pe urmă lucrurile au mers mai uşor. A votat pe rând cu partidul lui Vadim, apoi cu cel al lui Becali, ferm convins că trebuie să voteze, să aleagă mereu răul mai mic.

La referendumul de ieri n-a vrut să participe. L-au apucat dracii că ăştia fac referendum în timpul Olimpiadei. Aşa că s-a decis să boicoteze referendum. A pus afişe pe scara blocului şi le-a interzis explicit fiilor săi, Metin şi Zeinel, să participe la referendum. Boicot! a strigate Buredin. Şi toată săptămâna a militat pentru boicot.

Acum e fericit că boicotul a funcţionat şi referendumul n-a fost validat. Şi spune că el a câştigat la referendum, pentru că cei care l-au ascultat pe el au fost mai mulţi. Asta deşi referendumul a fost boicotat şi de Arapu, Banderas şi Sanchistu. Buredin spune că el a boicotat primul, Arapu, Banderas, Sanchistu şi Băsescu au venit mai târziu cu boicotu’ aşa că doar el poate pretinde victoria.

Deci Buredin a câştigat referendumul.

3 thoughts on “Buredin a câştigat referendumul”

  1. Asa este si eu il cunosc pe Buredin ,nu mai vorbeste cu mine si nevasta mea de la referendum si este var cu cadina ,ma iertat ca sint ghiaur si nu musulman dar nu ma iarta ca sunt comunist !!. 😆

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.