O notă

Aseară târziu, la RTV, într-o discuţie pe care, recunosc, n-am urmărit-o de la început, Marius Niţu, admiţând că Antonescu şi Ponta pot avea probleme de imagine, observa că în USL nu există alţi lideri care le-ar putea lua locul, pentru că nu există nimeni cu o notorietate şi autoritate comparabilă. Am un mare respect pentru Marius Niţu, e unul dintre gazetarii despre care nu am a spune decât de bine, dar de data asta sunt de părere că greşeşte. De fapt teoria asta am auzit-o şi prin alte părţi.

De câte ori m-am confruntat cu teza asta şi am îndrăznit să o contrazic, am fost somat să livrez, pe loc, alte nume. Şi nu am ezitat să o fac: Călin Popescu Tăriceanu şi Alexandru Athanasiu. Iar acestea sunt doar două exemple.  Pedelicii pot sta într-un singur om, useliştii ar face bine să realizeze că ei nu sunt în situaţia asta.

2 thoughts on “O notă”

  1. Salut, am un maxim de respect pentru Tariceanu, si domnul Athanasiu m-a impresionat de fiecare data cind l-am auzit vorbind. Dar trebuie sa recunosti ca ar reprezenta un pas inapoi din punctul de vedere al “reinoirii” si al “intineririi” clasei politice, iar acest lucru ar da apa la moara celor care bat toba pe ritmul “same old, same old”.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.