Decizie amânată, balamuc confirmat

on

|

views

and

comments

Hei! Asta e normală la cap? Deci CCR decide amânarea pronunţării, dar madam Aspazia, judecătoare la CCR, se trezeşte vorbind ca tâmpită: „eu, după mine, ar trebui anulat, că s-a bazat pe date false!”.

E nevoie să desenez sau e limpede că tembela  doamna judecătoare s-a antepronunţat? Iar asta e o chestie gravissimă!

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

16 Comments

  1. Regula celor trei rio . Un taran chinez pierde trei monede de un rio ,altul le gaseste dar se afla in sat si iese galagie .Merg la inteleptul satului sa le faca dreptate .Inteleptul ii asculta ia cei trei rio apoi merge intr-o camera alaturata .Revine cu doua pachetele le da cite unul si ii da afara .Ambii desfac pachetelele si gasesc cite doi rio .Nedumeriti se intorc la intelept care le explica ca ei trei au pierdut cite un rio deci si inteleptul dar fiecare ramine cistigat .Ei cu doi rio iar inteleptul cu obrazul curat. Acum folosind experienta Marelui Popor Chinez noi o vom pune de o cafteala sora cu moartea !!. 😆

  2. Referendumul s-a desfasurat perfect.Ca lista asta este dracul gol este sigur.Inchipuiti-va ca intr-un oras banatean condus de USL care au castigat 70% la locale si care are 40.962 persoane inscrise pe liste au votat 32% de persoane.Intr-un orasel mic apropiat in care 6144 de persoane inscrise pe liste au votat 45% persoane in care au castigat la locale PDL-ul.Sa fim seriosi in prima situatie au votat peste 50% si in situatia a doua poate era corecta .In orasul nostru nu sunt 40962 locuitori cu totul damite de pe liste.Dar dracul si interesul isi spune cuvantul ,numarul de consilieri ,bani si rangul municipiului etc face ca listele sa fie false.Eu cred ca ar trebui dat un Ordin de Guvern care sa stipuleze ca in cazul in care listele sunt falsificate sa fie amendate cu o suma ametitoare si care sa impiedice frauda.Deci trebuieste ca dupa ce listele sunt puse la punct sa fie validat referendumul ,Basescu trimis la puscarie , pentruca un alt referendum doar mintoasa doamna Aspazia poate sa scoata pe gura asemenea prostie si sa si creada ca altul e un fleac.Cand ii vezi si-i auzi pe Blaga si Basescu te intrebi daca astia sun cu toate doagele intregi sau nu.Vreau sa sper ca o sa avem de data asta putin noroc in ciuda idiotilor de la UE,fie PPE fie Socialisti.Cand sunt teutoni nu conteaza din ce partide fac parte „Deutschland über alles”conteaza.Adevarul este ca n-o pot inghitii pe „vaca grasa” de madam Merkel&co,sa-si conduca landele nu pe noi.

  3. Justitia romana e specialista in amanari. Probabil au vrut sa-si faca linistiti concediile, lasand o luna administratiilor locale sa-si faca ordine in cifre.

  4. E limpede că s-a antepronunţat, iar ce a zis e o mare tâmpenie. Dacă precizia acelui număr de votanţi pe listele permanente e un criteriu atunci multe, poate chiar toate alegerile de după 1989 ar trebui anulate. Singurul argument logic care ar putea fi invocat pentru anularea referendumului este că boicotul băsiştilor a anulat efectiv secretul votului. Un argument extrem de incomod pentru băsişti, fiindcă înseamnă că respingerea băsescului este în realitate şi mai puternică decât cele 7,4 milioane de voturi DA!

  5. dawson, ironiile ieftine nu rezolva nimic, din pacate. cel mult iti pot ascunde lipsa de argumente, nu de alta, dar nu e vorba de 9-1, ci de 18 milioane (s-ar putea sa fie mai multi chiar – asta ar fi culmea – pe motiv de crestere a sperantei de viata, de intrare masiva in sistem a celor nascuti in anii 80, de cetatenii moldoveni si cu cetatenie romana etc., oricum, pariez cu oricine ca nu vor fi mai putini de 16.918.106). iar la cat e de buna solutie, eu ma refeream la consecintele economice. ai dreptate, totul e excelent.

  6. Berenger, trebuie sa fii tampit sa crezi ca inca mai exista 18m (sau mai multi) de cetateni romani cu drept de vot. Dar nici macar nu-i asta problema, ci participarea: 9-1!!!!!!!!!

  7. dawson, spre deosebire de tine, eu nu am acces la datele mossad-ului (probabil singurii care stiu cati romani traiesc pe-un picior de plai, pe-o gura de rai) ca sa ma pot pronunta. oricum, am riscat un pariu. iti dau o naveta de bere daca ies mai putini de 16.918.106.
    in rest, vorbim de lucruri diferite

  8. Mey daca reusesc sa se amane cu decizia cam cat dureaza decizia la un proces simplu in care unu nuia dat dupa contract bani promisi de casa la altu Antonescu o sa fie cel mai longeviv presedinte roman dupa Ceausescu. Siasta fara alegeri si alte aberati din astea.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.