Îngheţată cu os

Ceea ce puteţi vedea în imaginile de mai jos ar trebui să fie un spot publicitar pentru o marcă de îngheţată. Deci Cătălin Avramescu s-a apucat de reclame la îngheţată.

6 thoughts on “Îngheţată cu os”

 1. Omul apelor
  Existau toate condiţiile necesare, istorice,externe, climatice şi medicale ca printr-o decizie fermă a Curţii Constituţionale să crească consumul de bere la nivel naţional. Jumătate din ţară ar fi găsit acea parte a adevărului pe care o căutau mai de mult, din douămiişapte, iar la inventarierea amorului politic, nu s-ar mai fi făcut atîtea investigaţii, nici pentru adulter şi nici pentru lovituri masochiste în porţiunea de stat.
  Este adevărat, că cei care au dat alarma că în Bucureşti a apărut o vietate periculoasă, care după ce şi-a epuizat stocul de poveşti marinăreşti şi a instalat regina mizeriei morale la Cotroceni, nu au întrebat şi marea dacă este speriată, nu au întrebat şi rîurile interne dacă le este frică.
  Politicienii suspendaci au uitat că el este omul apelor, că este comandantul pîrîiaşelor, sfătuitorul lacurile. Apropo, a rămas îndrăgostit de o fîntînă pînă în zilele noastre.
  Discursurile lui lichide au ajuns în grădinile oamenilor şi le-au fertilizat, au eliberat taurii din dosarele CNSAS şi au băgat groaza în ticăloşii încapsulaţi în minciuni. Nu s-a îndoit, decît pentru a lua forma reliefului acestor ţinuturi, decît pentru a descoperi cu puţinele lui cunoştinţe geologice dreptatea din grotele birocraţiei.
  Ca om al apelor a avut darul originalităţii, a folosit vorbele pentru a limpezi iazurile, iar peştii ce îi hrănea cu sîrg era un exerciţiu de admiraţie.
  În schimb, nu şi-a dat seama că uscatul este mult mai pervers decît marea.Uscatul i-a fost un subofiţer ostil. Aici a găsit tot felul de tîrîtoare, lipitori aeriene,lighioane, gîngănii purtătoare de otrăvuri mortale. Escapadele lui oceanice au adus printre noi, sirene fără simţul ruşinii, rechini anonimi care au înghiţit toate speranţele aborigenilor valahi. S-a umplut ţara de meduze lacome, de blejnari, de bişniţari de ideologii politice. S-a jucat la tombolă bunul simţ românesc, piraţii cu limuzine au pus cătuşe pescarilor săraci.
  Băsescu, a fost un filon de apă mineralizat cu multe bule, foarte multe bule şi un singur bulă, Boc. Dacă, într-un moment de curaj, Curtea Constituţională, astupa acest şuvoi de apă cu o decizie, cu un cep, poate ne reveneam şi învaţam din nou să sperăm.
  Preşedintele suspendat, nu poate vedea singur că a secat.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.