Bre, da’ vă potoliţi?

De zile bune văd o stranie înşiruire de uselişti plecaţi în procesiune la OTV. Am priceput că e televiziunea poporului, că e partidul mov, că domnu’ Dan e un fel de Larry King al maneliştilor şi e vital să ne dăm la televizor ca să ne vadă boborul, poate ne scoatem de nişte voturi oteviste. Da’ vă potoliţi dracului? Pentru că, indiferent care e agenda de moment, care sunt raţiunile pentru care simţiţi nevoia să treceţi prin duhoarea din studiourile OTV, ceea ce faceţi acum e iresponsabil. Adică validaţi unul dintre cele mai abjecte personaje ale vieţii noastre publice, pentru că nu ştiu ce interese ale momentului vă cer asta. Asta e iresponsabilitate.

11 thoughts on “Bre, da’ vă potoliţi?”

  1. Rabbi ,cum ai reusit sa observi?!.N-am urmarit vreodata OTV-ul de cand sunt.In caz ca ai nevoie de vomismente poti uza de televiziunea poporului, al carei saliva le curge din gura si au IQ-ul de nr. de pantofi.O fi vreo mada?!

  2. Vad ca , mai ales dupa referendum, domnu Dan a lasat stafiile si si-a oferit scorbura drept loc de dat cu parerea pentru ambele tabere. Ce este grav e ca au “muscat” si se duc pe rand, frumos, organizat, incepand cu Antonescu, Base, si continuand cu restul….ai dreptate…incearca sa-si atraga cele cateva procente PPDD pe turta lor…Dar sa intri in cloaca aia imputita ca sa speli creierul si asa inexistent al auditoriului lui dd, e jenant…

  3. Ei, Mordechai, au și useliștii o scuză temeinică, ei merg la zerotv cu un scop precis, o caută pe Elodia pentru a o scoate de pe listele electorale 😀

  4. din fericire nu am acest canal in grila..l-am scos din prima zi. Am fost usor dezamagit cand a ajuns Crin acolo…in afara de el, ce personaj major USL a mai stat la masa faimoasei Magda Ciumac?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.