Neamul prost…

foto: Dan Marinescu

Neamul prost tot neam prost! Băsescu îşi petrece week end-ul în Covasna. O fi suspendat, dar week end-ul e week end, procurorii anchetează, peisajul mişto,ungurii băieţi buni. Cum nu putea merge acolo unde se simte el bine, între unguri,doar ca  să-şi bea cinzeaca şi să-şi rumege dracii, neamul prost simţea nevoia să şi cuvânteze. Şi să constate că ungurii “Au înţeles foarte bine şi modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului şi că nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta”
O să îl surprindă, poate, să afle că prin judeţele alea mai vieţuiesc, încă, şi români. Poate vrea să dea nasul şi cu ei.

Adică, uite monşer ce responsabili şi înţelepţi sunt ungurii şi cât de nenorociţi sunt rahaţii ăştia de români. Model de preşedinte, bre! Ce or fi avut cu el jigodiile care l-au suspendat şi nenorociţii care au votat pentru suspendare? Ce dacă prin Bucureşti nu scoate capul din garaj, că s-ar umple de bezea pe chelie? Şmecheria cu întorsul la popor a mai fumat-o şi nu i-a plăcut aşa tare. Acum vâjâie pipota în el când vede cât îl iubesc pe el alde Pişţi şi Ildiko. Nu cu fratili lui Orban şi-a făcut el treaba la referendum? Nu cu prietenii de la  FIDESZ stă bot în bot toată ziua? Uite ce înţelegere şi armonie ar putea fi între el şi bobor dacă jigodiile de români ar dispărea din ţara asta şi ar rămâne doar el şi ungurii. Şi dacă tot ar fi aşa de puţini, nici n-ar mai fi nevoie de atât teritoriu, că s-ar putea descurca şi cu mai puţin.

Cum spuneam, neamul prost tot neam prost.

0 thoughts on “Neamul prost…”

  1. Ha, ha, maghiarii nu pot fi atrasi in jocuri politicianiste! Ei sint taticii jocurilor politicianiste din tara asta.

  2. trebuie totusi sa recunosti ca e reconfortant sa stii ca mai exista un loc in tara ta unde nu esti huiduit (si, chiar daca esti huiduit, se intampla intr-o limba pe care nu o intelegi)

  3. Apropo de bezea, tocmai remarcam ca nu s-a gasit nimeni pana acum sa-l omeneasca cu vreun ou sau o rosie borsita. Oare de ce?

  4. Cea mai surprinzatoere treaba e ca ungurii nu m-au surprins deloc. Chiar ma asteptam sa reactioneze asa, avand in vedere ca liderii lor erau cam buimaciti la moment. Ce sa mai vorbim… baietii isi urmeaza strategia pas cu pas si noi ne stergem mucii cu mânica.

  5. Mordechai esti blind cu Base ,el este numai un paranoic se simte mai aparat de popor la Tusnad in rezervatie la Sfinta Ana de trupele paramilitare hortiste si de procurorii lui.Toti nebunii din istorie si-au facut rost de un buncar personal unde sa i se para ca conduce ,Hitler ,Stalin ,Saddam ,Gaddafi sfirsitul lor insa este tras la indigou !!!.

  6. „…si cât de nenorociţi sunt rahaţii ăştia de români”. frumoasa hermeneutica, dar atat
    si, stiu ca nu-i frumos, dar asta imi place si mai mult: „”Eu cred că separaţia puterii în stat are o veche problemă, dar nu putem discuta despre asta până când Parlamentul nu va deveni cea mai puternică instituţie din Stat”. adevarul adevarat e ca crin nu doar ca vede o problema cu separatia puterilor, dar daca asteapta ca legislativul sa fie peste executiv si judiciar, nu in echilibru si control reciproc, nu intelege nimic din separatia puterilor.

  7. @ber….Cand una dintr-e puteri sare calul ,celelelalte trebuie sa actioneze si s-o puna la punct.Presedintele trebuie sa observe daca una dintre ele greseste si sa anunte si sa “prezideze “si sa arbitreze intre puteri.Ce a facut CSM-ul este o adevarata obraznicie facuta de o “tuta” care crede ca s-a urcat in copac.Nimeni o putere ,nici presedintele, nu-si poate face de cap si nu e in afara de un control.CCR-ul va fi pus si el la punct, pentruca parlamentul a facut greseala si se va corija.Basescu incearca s-a convinga pe ungurul din CCR sa fie de partea lui,dar nu UDMR-ul a cerut sa nu voteze Basescu ci Orban,si tatal ,mamicii tarii vecine a ascultat, ca sangele apa nu se face.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.